Showtime > Celebrity

Met Dejmon sa ĆERKAMA na crvenom tepihu: Na premijeri filma "Oppenheimer" nije se odvajao od njih

Slavni glumac i njegova supruga upoznali su se 2003. godine, u kafiću u kom je ona radila kao konobarica

Izvor: K1info

14/07/2023 > 20:43

podeli vest:

Met Dejmon sa ĆERKAMA na crvenom tepihu: Na premijeri filma "Oppenheimer" nije se odvajao od njih
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP, File


Američki glumac Met Dejmon pojavio se na premijeri dugo iščekivanog filma Kristofera Nolana "Oppenheimer" u Londonu, a  crvenim tepihom prošetao je sa ćerkama Đijom (14) i Stelom (12), koje ima sa suprugom Lusijanom Bozan Baroso.

Met je na premijeru stigao u teget odelu i beloj majici u društvu naslednica Đije (14), Stele (12), Izabele i Aleksije, ćerke njegove supruge koju ima iz prethodnog braka. 

Iako je ovih dana u Evropi i Lusijana, ona nije prisustvovala filmskoj premijeri.

Da podsetimo, Met Dejmon i argentinska lepotica Lusijana upoznali su se 2003. godine, u kafiću u kom je ona radila kao konobarica, dok je glumac snimao film "Stuck on you" u Majamiju.

Bukvalno sam je ugledao na drugom kraju prostorije u kojoj je bila gužva, bukvalno. Ne znam kako bi se naši putevi ukrstili da se to nije desilo - rekao je jednom prilikom glumac.

Dve godine kasnije, par se venčao, a zanimljivo je da je Met Dejmon zaprosio Lusijanu prstenom njegove bake iako je mogao da kupi najskuplji dijamant na svetu.

Poznato je da Dejmon ima sjajan odnos sa Lusijaninom ćerkom Aleksijom i, iako ona ima oca, oduvek se smatrao njenim tatom.

S Lusi sam odmah ušao u ozbiljnu vezu. Aleksija je već imala četiri godine, a ja sam joj bio dodatni tata – ispričao je on u jednom intervjuu.

 

 

Ostavite komentar