Showtime > Celebrity

RIKI Martin POKAZAO SINOVE: Slavni pevač sa NASLEDNICIMA uživa na JAHTI

Pevač je nedavno objavio da se razvodi nakon šest godina braka od Džvana Josefa

Izvor: K1info

16/07/2023 > 14:05

podeli vest:

RIKI Martin POKAZAO SINOVE: Slavni pevač sa NASLEDNICIMA uživa na JAHTI
Foto: Youtube PrintScreen/TheEllenShow


Slavni portorikanski pevač Riki Martin (51) letuje u Monaku sa dvojicom sinova, 14-godišnjim blizancima Mateom i Valentinom.

Koliko se dobro provodi i uživa na odmoru, može se videti na video snimku koji je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. 

- Vreme povezivanja sa blizancima, pre večerašnje emisije #Monaco #hijos - napisao je Riki Martin u opisu snimka na kojem se vide otac i sinovi kako poziraju na jahti i uživaju u kupanju u moru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Inače, Riki Martin ima i sina Rena (3) i ćerku Lusiju (4) sa bivšim partnerom Džvanom Josefom. Pevač je ranije ovog meseca objavio da se razvodi posle šest godina braka.

Martin traži zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad Renom i Lusijom u okviru prijave borbe za razvod, i nastaviće da odgaja blizance kao samohrani roditelj.

- Odlučili smo da okončamo naš brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom za našu decu i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih divnih godina - rekli su Martin i Josef za magazin People u zajedničkoj izjavi u četvrtak.

Ostavite komentar