Showtime > Celebrity

STRASTVENI POLJUPCI Orlanda Bluma i Kejti Peri: Slavni par se opustio na koncertu Brusa Springstina

Glumac i pevačica su se upoznali 2016. na dodeli Golden Globes nagrada, tačnije nakon zabave kada su se posvađali oko hamburgera

Autor: K1 info/24 sata.hr

12/07/2023 > 22:41

podeli vest:

STRASTVENI POLJUPCI Orlanda Bluma i Kejti Peri: Slavni par se opustio na koncertu Brusa Springstina
Foto: Youtube PrintScreen/CBS Evening News/Tanjug/AP


Holivudski glumac Orlando Blum i njegova verenica pevačica Kejti Peri uhvaćeni su u strastvenim izlivima nežnosti na koncertu pevača Brusa Springstina u Londonu. 

Kako piše Page Six, par je sedeo u odvojenoj loži zajedno sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su bili Bon Džovi, Stela Mekartni... 

Ipak, najviše pažnje privukli su Orlando i Kejti, koji su izgledali zaljubljenije nego ikada, a glumac je strastveni poljubac zabeležio selfijem.

Pevačica je nosila ružičastu haljinu sa potpisom modne kuće Prada, a stajling je zaokružila sunčanim naočarima. Sa druge strane, Orlando je bio u jednostavnoj beloj majici. 

Da podsetimo, Orlando Blum i Kejti Peri su ušli u vezu 2016. godine, da bi nakon godinu dana raskinuli. Međutim, početkom 2018. svojoj ljubavi dali su novu šansu, a na dan zaljubljenih 2019. godine Orlando je verio pevačicu. 2020. dobili su ćerku Dejzi Dov.

Orlando je pre Kejti Peri bio u braku s manekenkom Mirandom Ker (40) od 2010. do 2013. godine, sa kojom ima sina.

Zanimljivo je da su se se Orlando i Kejti upoznali 2016. na dodeli Golden Globes nagrada, tačnije nakon zabave kada su se posvađali oko hamburgera.

- Sedela sam s Denzelom Vašingtonom i Orlando je samo uzeo hamburger s mog stola. Bila sam potpuno u šoku i htela sam da ga pitam ko je on, ipak umesto toga rekla sam: "Čekaj malo, kad si tako seksi, uzmi ga. Kasnije sam ga videla na proslavi i pitala ga kakvog je ukusa bio hamburger" - rekla je jednom prilikom pevačica. 

Ostavite komentar