Showtime > Celebrity

Staro izdanje BARBIE: Margo Robi u HALJINI inspirisanoj filmom iz 1960.

Glumica od početka rada na ovom filmu uglavnom bira odevne kombinacije inspirisane čuvenom lutkom, a pretežno nosi kreacije u pink boji

Autor: K1 info/Zadovoljna

10/07/2023 > 19:31

podeli vest:

Staro izdanje BARBIE: Margo Robi u HALJINI inspirisanoj filmom iz 1960.
Foto: Tanjug/AP Photo Chris Pizzello


Premijera filma Grete Gervig "Barbie" održana je sinoć u Los Anđelesu, u kojem glavnu ulogu tumači australijska glumica Margo Robi (33). 

Iako su svi očekivali da će crvenim tepihom prošetati u pink haljini, Margo Robi je za najvažniji modni trenutak u svojoj karijeri odabrala toaletu koja je dobro poznata – iako je nikada pre nje nije nosila nijedna žena.

Naime, ona je obukla crnu haljinu koju potpisuje Schiaparelli Haute Couture, a reč je o izuzetnom primerku visoke mode. Toaleta je pripijena uz telo, midi dužine i završava se efektnim i dramatičnim detaljima od tila.

Tu je i decentna crvena ružica, sićušne šljokice koje prekrivaju kreaciju, elegantne crne rukavice preko laktova i crne papuče brenda Manolo Blahnik.

Inspiracija za ovo modno izdanje bila je Barbie iz edicije "Solo in the Spotlight“ iz 1960. godine, a Margo je sve zaokružila dijamantskim čokerom od nekoliko nizova ogrlica i glamuroznom frizurom koja podseća na zlatno doba Holivuda.

Inače, slavna glumica od početka rada na ovom filmu uglavnom bira odevne kombinacije inspirisane čuvenom lutkom, a pretežno nosi kreacije u pink boji. 

 

 

 

Ostavite komentar