Showtime > Celebrity

Orlando Blum se prisetio jezive nesreće: PAO sa TREĆEG sprata, za dlaku izbegao TRAJNU paralizu

Do tada sam mislio da sam nepobediv, međutim posle pada, bio sam potpuno uništen i fizički i psihički, rekao je glumac jednom prilikom

Izvor: K1info

15/06/2023 > 13:06

podeli vest:

Orlando Blum se prisetio jezive nesreće: PAO sa TREĆEG sprata, za dlaku izbegao TRAJNU paralizu
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP


Britanski glumac Orlando Blum (46) koji se proslavio ulogom Legolasa u filmu "Pirates of the Caribbean", prisetio se na Instagramu stravične nesreće koja mu je promenila život. 

Naime, on je podelio fotografiju na kojoj nosi leđnu protezu i otkrio pratiocima kako je za dlaku izbegao smrt i trajnu paralizu. 

Glumac se tada tokom penjanja sa prijateljima na krovnu terasu, pao sa trećeg sprata nakon što se slomila odvodna cev na koju se oslanjao.  

- To sam ja, 1998. godine, otprilike tri meseca nakon što sam pao sa trećeg sprata i slomio kičmu. Uz neopisivu snagu volje uspeo sam da stanem na noge i sada živim "na ivici", ali mnogo sigurnije - napisao je Orlando Blum.

Inače, miljenik žena je ranije pričao o nesreći koja ga je zadesila.

- Do tada sam mislio da sam nepobediv, međutim posle pada, bio sam potpuno uništen i fizički i psihički. Danima sam se suočavao sa mogućnošću da ću zauvek ostati u indalidskim kolicima. To me promenilo u svakom smislu. Sada život gledam potpuno drugim očima.

Ostavite komentar

tanja

Legolas je lik iz Gospodara prstenova i sa Piratima nema nikakve veze.

16.06.2023 10:32