Showtime > Celebrity

MUŽ Marine Ćosić je pravi FRAJER: Verili su se i venčali u ISTOM danu

Ćerka Sofija stigla je na svet u januaru 2021. godine

Izvor: K1info

10/07/2023 > 22:31

podeli vest:

MUŽ Marine Ćosić je pravi FRAJER: Verili su se i venčali u ISTOM danu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumica Marina Ćosić (27) publici je postala poznata po ulozi u seriji "Ubice mog oca", a proslavila se ulogom Sofije u telenoveli "Istine i laži". 

Marina je u skladnom dvogodišnjem braku sa suprugom Nikolom Mirkovićem sa kojim ima ćerku Sofiju. Par trenutno uživa na letovanju sa svojom naslednicom, a porodične trenutke sa odmora glumica deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Veliku pažnju privukla je najnovija fotografija na kojoj je glumica u bikiniju u zagrljaju supruga. Trenutak je ovekovečen na brodu, a glumica nije skidala osmeh sa lica. 

Njihova ljubavna priča je veoma zanimljiva. Par se verio i venčao u septembru 2020. u istom danu. Na intimnoj ceremoniji sklapanja braka nije imala venčanicu, ali je, u duhu tradicije, bila u beloj boji od glave do pete. Ćerka Sofija stigla je na svet u januaru 2021.godine. 

2022. godine, Marina i Nikola napravili su pravu žurku za širu porodicu i prijatelje i kolege, a budući da su već bili u braku, venčao ih je "lažni" matičar. Prvi ples otplesali su uz pesmu "Ja sam mali paradajz" simbolično, jer im se tada pridružila i njihova ćerkica Sofija.

 

 

Ostavite komentar