Showtime > Celebrity

Ovo je ĆERKA Bogdana DIKLIĆA: Dobio je u BRAKU SA 22 godine MLAĐOM glumicom

Izuzetno je inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu, govorio je glumac

Autor: K1 info/Lepa i srećna

19/06/2023 > 16:20

podeli vest:

Ovo je ĆERKA Bogdana DIKLIĆA: Dobio je u BRAKU SA 22 godine MLAĐOM glumicom
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages


Srpski glumac Bogdan Diklić (69) vatreni je navijač Partizana, a košarkaške utakmice ovog kluba često uživo prati sa ćerkom Sofijom (20).

Tako je bilo i pre nekoliko dana u drugom meču finala Aba Lige gde je sa tribina navijao za svoj voljeni klub u društvu svoje naslednice, koja je privukla posebnu pažnju prisutnih.

Na utakmicu Partizana protiv Crvene Zvezde ponela je moderne farmerke, crnu majicu i bež sako, dok je na glavi nosila crno-belu traku za kosu.

Inače, Bogdan je Sofiju dobio na pragu pete deceniju u braku sa 22 godine mlađom glumicom Dijanom Marojević. Bogdan je u jednom od ranijih intervjua istakao da je njegova ćerka nasledila lepotu od majke, a da je iz njegove familije "pokupila" smisao za humor.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu. A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete- ispričao je ranije čuveni glumac.

Bogdan i Dijana su se upoznali dok je ona još studirala na Fakultetu dramskih umetnosti, u braku su bili od 2009. do 2015. godine. Ostali su u dobrim odnosima. 

Glumac je svojevremeno rekao da mu se život u potpunosti promenio nakon rođenja ćerke.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite-  rekao je i istakao da njegova ćerka nema želju da se bavi glumom.

- Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači - govorio je glumac.

Ostavite komentar