Showtime > Celebrity

Dobila "korpu": Irina ŠAJK se NABACIVALA sportisti na luksuznom venčanju

Bivši sportista se nedavno razveo od brazilske manekenke Žizel Bundšen sa kojom ima dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Vivijan

Izvor: K1info

11/06/2023 > 22:32

podeli vest:

Dobila "korpu": Irina ŠAJK se NABACIVALA sportisti na luksuznom venčanju
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP


Slavna ruska manekenka Irina Šajk (37) dobila je korpu od jednog od najuspešnijih igrača američkog fudbala Toma Brejdija (45). Naime, njih dvoje bili su zvanice na luksuznom venčanju milijardera Džoa Nahmada, trgovca umetninama i naslednika bogate jevrejske porodice i manekenke Medison Hedrik.

Kako pišu strani mediji, na raskošnoj ceremoniji koja je održana na Siciliji, Irina Šajk je bacila oko na slavnog sportistu, ali Brejdi nije bio zainteresovan za nju.

- Pratila ga je ceo vikend. Baš mu se nabacivala - otkrio je blizak izvor za Page Six.

Da podsetimo, Tom Brejdi se nedavno razveo od brazilske manekenke Žizel Bundšen posle 13 godina braka. Oni imaju dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Vivijan nad kojim dele starateljstvo. Legendarni sportista je za medije rekao da nakon razvoda nema interesovanje za izlaske s drugim ženama. 

Irina trenutno nema partnera, a nedavno su kružile glasine da se druži s glumcem Leonardom Dikaprijom. Iz četvorogodišnje veze sa Bredlijem Kuperom ima ćerku Leu De Seinu.

Ostavite komentar