Showtime > Celebrity

Znate li šta povezuje Đokovića i Končitu?

Australijski pevač Tomas Nojvirt, poznat pod umetničkim imenom Končita proslavio se 2014. godine pobedom na pesmi Evrovizije

Izvor: K1info/informer.rs

14/06/2023 > 13:02

podeli vest:

Znate li šta povezuje Đokovića i Končitu?
Foto: Tanjug/AP/PrintscreenInstagram/Conchita Wurst


Najbolji teniser sveta Novak Đoković je početkom godine uložio više miliona evra u bečku kompaniju " WaterDrop" čiji logo i nosi na levom rukavu majice kada igra na turnirima širom sveta. 

Reč je o kompaniji takozvanih mikro napitaka Microdrink-Scaleup koja prodaje gazirana pića bez šećera u obliku kockica, koja se rastvaraju u vodi. Ideja iza koje je stao Novak je da se smanji proizvodnja plastike i da se uđe u rat s proizvođačima gaziranih pića koja se baziraju na šećerima.

Novina je da je uz Noleta njihov glavni promoter australijska muzička zvezda Končita Vurst, pobednik Pesme za Evroviziju 2014. godine.  

Kompanija "WaterDrop" se zalaže i za prava homoseksualaca, biseksualaca i transseksualaca, pa čelnici smatraju da je Končita idealan za reklamu pogotovo što je mesec jun mesec Prajda.

Da podsetimo, Končita Vurst je umetničko ime austrijskog pevača Tomasa Nojvirta koji se proslavio 2014. godine pobedom na pesmi Evrovizije. Tada je uspeo da uzburka takmičenje koje je i ranije bilo poznato po otvorenosti prema različitim seksualnim orijentacijama i identitetima.

On se kostimira u ženu za scenske potrebe, ali je drugačiji po tome što nosi i bradu.

 

 

Ostavite komentar