Showtime > Celebrity

Prošlo je 6 godina, a bol ne jenjava: Sloboda MIĆALOVIĆ se prisetila čuvenog OCA

Ispod objave nizale su se reči podrške glumici, a mlađa ćerka pokojnog glumca, Dragana je ostavila srce u komentarima

Izvor: K1info

06/06/2023 > 19:25

podeli vest:

Prošlo je 6 godina, a bol ne jenjava: Sloboda MIĆALOVIĆ se prisetila čuvenog OCA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Proslavljeni srpski glumac Dragan Mićalović preminuo je  5. juna 2017. i iza sebe ostavio bogatu karijeru, brojne zapažene uloge, kao i suprugu i tri ćerke - Slobodu, Draganu i Mirjanu.  Publika ka najviše pamti po ulogama u serijama "Srećni ljudi" , "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Mješoviti brak", "Bela lađa". 

Glumice Sloboda i Dragana nasledila su talenat od svog oca i uspešno "plivaju" glumačkim vodama, a u jednom od retkih intervjua kojima su govorile o pokojnom ocu istakle su da bol i tuga za njim nikada neće prestati.

- Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško -  rekla je Sloboda jednom prilikom za Story, dok je njena sestra Dragana dodala:

- Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka.

Sloboda Mićalović se na godišnjicu smrti svog oca prisetila oca objavivši njegovu fotografiju uz opis šest godina i emotikone molitve.

Ispod objave nizale su se reči podrške glumici, a mlađa ćerka pokojnog glumca, Dragana je ostavila srce u komentarima.

 

Ostavite komentar