Showtime > Celebrity

Danijela DIMITROVSKA prvi put progovorila o OGNJENOVOJ VEZI sa koleginicom

Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava, kaže manekenka

Izvor: K1info/blic.rs

19/05/2023 > 17:19

podeli vest:

Danijela DIMITROVSKA prvi put progovorila o OGNJENOVOJ VEZI sa koleginicom
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska pojavila se na jednom događaju i ukrala svu pažnju. Bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića svojim izgledom zasenila je sve prisutne, a na pitanje novinara da li pored poslovnih obaveza ima vremena da se posveti sebi i ljubavnom životu, odgovorila je sledeće:

 - Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava - rekla je Danijela.

Ona se osvrnula i potencijalnu novu ljubav, te otkrila da li bi budućeg partnera predstavila javnosti:

- O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to - istakla je bivša manekenka.

Danijela je progovorila i o bivšem suprugu Ognjenu Amidžiću i njegovoj 20 godina mlađoj devojci Mini Numović.

- Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to - zaključila je Danijela.

Da podsetimo, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić razveli su se prošle godine nakon 10 godina braka. Bivši par ima sina Mateju. 

 

Ostavite komentar