Showtime > Celebrity

Ivana KUKRIĆ je harala svetskim MODNIM PISTAMA: Danas je ponosna MAJKA i izgleda NIKAD BOLJE

Jedna od najlepših Srpkinja i dalje ima vitku liniju na kojoj bi joj pozavidele mnoge žene

Autor: K1 info/Stil kurir

17/05/2023 > 22:27

podeli vest:

Ivana KUKRIĆ je harala svetskim MODNIM PISTAMA: Danas je ponosna MAJKA i izgleda NIKAD BOLJE
Foto: PrintscreenInstagram/Ivana Kukrić


Ivana Kukrić (43)  je jedna od naših najpoznatijih top modela, koja je koračala svetskim modnim pistama u kreacijama čuvenih modnih kuća kao što su Valentino, Armani, Versace, Dolce&Gabbana. Takođe, krasila je naslovne strane prestižnih modnih magazina, poput Maire Claire, američki Maxim i španski FXM. 

 

 

Naša manekenka snimila je i reklamu za jednu maskaru, u kojoj je "pozajmljivala oči" holivudskoj glumici Hale Beri.

Ivana Kukrić je u svet modelinga uplovila sa 17 godina, a od početka svoje karijere važila je za jednu od najlepših Srpkinja.

Ona je 10 godina živela u Americi, a kada je završila manekensku karijeru, povukla se iz javnosti i posvetila porodici. 

Izgovorila je sudbonosno "da" u tajnosti crnogorskom biznismenu Ivanu Bajkoviću i danas je ponosna majka ćerkici Hani koja je rođena početkom novembra 2018. godine. Par živi na relaciji Crna Gora - Beograd.

- Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima - rekla je jednom prilikom Ivana. 

Na Instagram profilu prelepe manekenke mogu se naći fotografije iz njene svakodnevice, a ono što su svi primetili jeste da Ivana i danas izgleda sjajno. 

Iako je ne viđamo u javnosti, Ivana je u intervjuu za Stil pre nekoliko godina otkrila tajnu svoje lepote i negovanog izgleda.  

- Od svoje osamnaeste godine negujem lice prirodnim maskama i masažama. Moja baka ima jako dobru kožu i dala mi je dobar savet još dok sam bila mlada. Svaki prirodni sastojak iz kuhinje hrani i neguje. Maslinovo ulje, voće, povrće, mlečni proizvodi su dobri da se nanesu na lice. Ne volim da se šminkam, i pudere ne koristim. Volim da mi koža diše, ne idem u krevet dok je dobro ne očistim i hidriram. Ne volim ni da se sunčam - rekla je Ivana. 

 

Ostavite komentar