Showtime > Celebrity

Pogledajte kako izgleda SESTRA Lidije Vukićević: Ne eksponira se u javnosti, glumici je velika PODRŠKA

- Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom- poručila je poznata glumica

Izvor: K1info

09/05/2023 > 20:37

podeli vest:

Pogledajte kako izgleda SESTRA Lidije Vukićević: Ne eksponira se u javnosti, glumici je velika PODRŠKA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Lidija Vukićević (60) koju pamtimo po ulozi Violete u kultnoj seriji Bolji život u sedmoj deceniji i dalje je jedna od najpoželjnijih srpskih glumica.

Umetnica se trudi da svoju intimu drži daleko od očiju javnosti. Budući da ne voli da u medijima priča o svom privatnom životu i porodici, malo ko zna da Lidija ima rođenu sestru, koja joj je velika podrška u životu. 

Ipak, jednom prilikom Lidija je na Instagramu objavila fotografiju svoje sestre Marine i tako svojim pratiocima pokazala kako ona izgleda.

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te- napisala je Lidija emotivne reči u opisu fotografije svoje sestre.

Primetno je da ne liče previše, ali sličnost koju dele je kovrdžava kosa, iako Lidija više prednjači u tome. 

Sestra Lidije Vukićević se ne eksponira u javnosti, tako da nije poznato čime se bavi, ali ono što se može zaključiti na osnovu fotografije jeste da, poput svoje poznate sestre, vodi računa o izgledu.

 

Ostavite komentar