Showtime > Celebrity

Đerar PIKE OSRAMOTIO svoje naslednike u školi: Ovome se niko nije nadao

Deca pevačice i fudbalera su uvek bila veoma društvena, pa ne iznenađuje što im nova škola nije teško pala

Autor: K1 info/Glossy

18/05/2023 > 17:46

podeli vest:

Đerar PIKE OSRAMOTIO svoje naslednike u školi: Ovome se niko nije nadao
Foto: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort


Đerar Pike navodno je osramotio svoje sinove kada je započeo sastanak u njihovoj školi navodeći svoja dostignuća kao profesionalnog fudbalera.

Ova taktika je očigledno bila u potpunoj suprotnosti sa njegovom bivšom partnerkom i majkom dvoje dece, kolumbijskom pevačicom Šakirom. Samo je rekla svoje ime i nacionalnost kada se predstavljala u prostoriji.

Dva dečaka, Milan i Saša, sada žive sa Šakirom u Majamiju, dok Pike još uvek živi u Barseloni. On je otputovao u Majami u maju kako bi proveo vreme sa svojim naslednicima. Njegova poseta je bila pravi spektakl o čemu svedoči i veliki broj slika njega sa sinovima. 

Prema rečima Ane Marije Alvarado, voditeljke emisije 'Sale el Sol', Pike nije ostavio dobar utisak nakon što je prisustvovao školskom skupu kao "fudbaler međunarodnog značaja", jer izvori kažu da je pokazivao neka od dostignuća koje je postigao dok je bio igrač Barselone.

Ovome se niko nije nadao, jer su se deca sa pevačicom preselila u novi dom jer su poželili da žive miran život daleko od očiju javnosti i paparaca.

Ovim potezom Pike je samo doprineo tome da se skrene pažnja na njegove sinove, a to Šakira nikako nije želela.

Pevačica se za razliku od Pikea samo predstavila navodeći svoju nacionalnost i da je majka Milana i Saše.

Alvarado je rekao i da su se i Milan i Saša odlično prilagodili novoj školi u kojoj izgleda da već imaju drugare. Šakirina i Pikeova deca su uvek bila veoma društvena i pričljiva, pa ne iznenađuje što im nova škola nije teško pala.

Šakira je ponovo bila u vestima u muzičkom smislu, pošto je objavila novu pesmu "Acrostico", koja je posvećena njenim sinovima Milanu i Saši, ali se pominje i Pike.

 

Ostavite komentar