Showtime > Celebrity

Zasenila sve u HALJINI od 40 dolara: Eva Longorija je nosila NAJEFTINIJU kreaciju u istoriji KANSKOG FESTIVALA

Glumcia je jednom priznala da tada nije imala pojma šta je to Kan

Izvor: K1info

16/05/2023 > 17:41

podeli vest:

Zasenila sve u HALJINI od 40 dolara: Eva Longorija je nosila NAJEFTINIJU kreaciju u istoriji KANSKOG FESTIVALA
Foto: Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP


Danas počinje 76. Kanski filmski festival i trajaće do 27. maja. Crvenim tepihom prodefilovaće najveće filmske zvezde u raskošnim kreacijama. Prva asocijacija na ovaj događaj je glamur. Skupocene i bajkovite toalete prestižnih modnih brendova kao što su Louis Vuitton, Chanel, Gucci i Dior su neizostavne na Kanskom festivalu. 

Međutim, američka glumica Eva Longorija (48) je 2005. godine zakoračila na crveni tepih u najeftinijoj haljini ikada viđenoj na Kanskom festivalu. 

Naime, ona se tada prvi put pojavila na festivalu i to u jeku popularnosti serije "Očajne domaćice" koja ju je proslavila.  Glumica je ponela haljinu koju je kupila u čuvenoj losanđeleskoj Melrouz aveniji, po vrlo povoljnoj ceni.  Reč je o modelu sa tankim bretelama koja otkriva gola leđa i pertla se na njima. Atraktivan maksi model bio je pripijen uz njenu vitku liniju, a ispod poruba nalazila se jedva primetna čipka.

Pomislila sam: "Obući ću ovu, ovu pletenu zlatnu, to deluje u redu. Niko nije mogao da zna da je to haljina od 40 dolara-  prisetila se Eva.

Kako je jednom prilikom priznala za People, tada joj nije bilo najjasnije kuda se zaputila i, prema njenim rečima, "nije imala pojma šta je to Kan".

Svedena, ali prilično seksepilna i elegantna kreacija boje peska privukla je mnogo pažnje, čak više nego preskupe toalete Evinih starijih, poznatijih i na crvenom tepihu iskusnijih koleginica. Štaviše, svi su se pitali ko je dizajnirao njenu haljinu, ali ona nije odavala tajnu. 

– Kako to mislite? Moja je- odgovarala je u šali na pitanje novinara i koleginica. 

 Eva je ponosna na ovaj trenutak. Kako je objasnila, to pokazuje da je utisak ostavila ona, a ne njena toaleta, jer je glumica bila puna samopouzdanja.

Nije stvar u haljini, već u ženi koja nosi haljinu – zaključila je Longorija.

Baš nakon pomenute šetnje crvenim tepihom u Kanu, Eva je proglašena najseksepilnijom ženom godine, a potom je ovo laskavo priznanje dobila i naredne, 2006. godine.

 

Ostavite komentar