Showtime > Celebrity

Šarliz TERON ljubi manekena sa NAŠIH PROSTORA: Glumica i Aleks Dimitrijević uslikani kako se DRŽE ZA RUKE

Nakon propale ljubavi sa Šonom Penom i Gabrijelom Orbijem, slavna glumica je našla sreću

Izvor: K1info

16/05/2023 > 11:20

podeli vest:

Šarliz TERON ljubi manekena sa NAŠIH PROSTORA: Glumica i Aleks Dimitrijević uslikani kako se DRŽE ZA RUKE
Foto: Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia


Južnoafričko- američka glumica Glumica Šarliz Teron (47) uslikana je u nedelju na ulici Los Anđelesa tokom šetnje sa modelom Aleksom Dimitrijevićem sa kojim se držala za ruke.

Oskarovka i zgodni maneken koji je poreklom sa naših prostora vraćali su se sa romantične večere iz jednog restorana, a tokom šetnje nisu se krili od prolaznika i paparaca. 

Jedna od najlepših holivudskih glumica je bila lepo raspoložena, a sve vreme je zaljubljeno gledala u Aleksa. 

Šarliz Teron je za sastanak ponela ležernu kombinaciju, koja se sastojala od džempera i pantalona, dok je stajling zaokružila braon sandalama. 

Aleks Dimitrijević je ranije bio model za brendove kao što su Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking, a na internet stranicama za modele navedeno je da živi u Los Anđelesu i da se pored modelinga bavi i dizajnom. Sudeći prema prezimenu, ovaj maneken ima korene sa naših prostora.

Da podsetimo, Šarliz Teron je majka dve usvojene ćerke: Džekson (11) i Avgust (7).

U decembru 2022. godine Šarliz je rekla da bi se odrekla karijere zbog svoje dece ako bi morala da bira između to dvoje.

- Volim da sam mama više nego što volim da budem glumica ili producent. I nikad nisam mislila da ću to reći“, iskrena je bila glumica - piše Daily Mail.

 

Ostavite komentar