Showtime > Celebrity

SNIMAK koji je IZNENADIO mnoge: Šta se to DEŠAVA sa Dženifer LOPEZ i Benom AFLEKOM?

Iako Džen želi da prikaže brak kao idilu, u poslednje vreme su sve češće razmirice iza kamera

Izvor: K1info/blic.rs

12/05/2023 > 20:51

podeli vest:

SNIMAK koji je IZNENADIO mnoge: Šta se to DEŠAVA sa Dženifer LOPEZ i Benom AFLEKOM?
Foto: Youtube PrintScreen/Page Six


Jennifer Lopez i Ben Affleck su se početkom 2000-ih zabavljali i bili su zvezde mnogih naslovnica kao jedan od najpopularnijih parova u Hollywoodu, ali su prekinuli svoju vezu 2004. godine. U maju 2021. godine pojavile su se glasine da su se ponovno pomirili posle više od 15 godina od prekida veze.

A kada su se venčali prošle godine, mnogi nisu ni slutili da će njihov brak ovako odvijati. Red razmirica iza kamera, a sve češće i ispred kamera, pa red izliva nežnosti pred fotoreporterima.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama mnoge je zabrinuo i začudio.

Na tom snimku se vidi kako Ben Aflek džentlmenski otvara vrata na automobilu Dženifer Lopez, a zatim čini sramotan potez, udarajući jako vratima i odlazeći na mesto vozača isfrustiran i veoma ljut.

Svi se pitaju kome je ovo bilo namenjeno, paparacima koji ih u stopu prate ili Dženifer. Svakako potez nije za pohvalu.

Ben već duže vreme čudi javnost ponašanjem. Bio je izuzetno neraspoložen na ovogodišnjem Gremiju u Los Anđelesu kada se desila manja rasprava njega i Džej Lo, posle čega je ona na Instagramu objavila emotivne objave o njihovoj ljubavi.

Počelo je tada da se naslućuje da među njima nije baš sve idilično kako bi Džen želela da prikaže. Posle njihovog venčanja su neki komentarisali da idila neće dugo trajati, donekle i vodeći se njihovom neuspelom vezom, prvi put, a u velikoj meri i njegovim mrzvoljnim ponašanjem kada je pored nje. Navode neki i njegove određene zdarvstvene probleme što za sada nije potvrđeno.

Red razmirica, red javnih izliva ljubavi zabeležen je i nedavno na premijeri filma "The Mother" u Los Anđelesu. Pitanje je gde je ključ problema, kod samog Bena ili u njihovoj vezi.

 

 

Ostavite komentar