Showtime > Celebrity

Kejt VINSLET dobila prvu BAFTA nagradu u karijeri: Nije mogla da zaustavi SUZE - Uradile smo ovo zajedno, mala

Ona je nagrađena za rolu u "I Am Ruth", televizijskoj drami kanala Channel 4

Autor: K1 info/Super žena

15/05/2023 > 20:22

podeli vest:

Kejt VINSLET dobila prvu BAFTA nagradu u karijeri: Nije mogla da zaustavi SUZE - Uradile smo ovo zajedno, mala
Foto: Tanjug/Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP


Ovogodišnje televizijske nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti 2023. (BAFTA), dodeljene su nedelju u Kraljevskoj operi u Londonu, a jedna od dobitnica je britanska glumica Kejt Vinslet. 

Ona je nagrađena za rolu u "I Am Ruth", televizijskoj drami britanskog kanala Channel 4, koja govori o majci čija ćerka oseća toksične posledice toga što provodi previše vremena onlajn. Televizijska drama je po svojoj strukturi radnje autentična, jer dve glavne glumice – majka Kejt Vinslet i ćerka – Mia Triplton su i u realnom životu majka i ćerka.

Kejt je ovo prva bronzana maska u karijeri, a tokom svog govora istakla je da "male britanske televizijske drame mogu biti moćne" i da priče o mentalnom zdravlju poput ove "treba da se čuju".

Slavna glumica se takođe zahvalila i svojoj ćerki i koleginici Miji Triplton, sa kojom inače glumi u pomenutom serijalu. 

- Kad bih mogla da je slomim na pola, drugu polovinu bih dala svojoj ćerki Miji Triplton, uradili smo ovo zajedno, mala -  rekla je Vinslet kroz suze, preneo je Daily Mail.

Tokom svog obraćanja javnosti povodom dodele ove prestižne nagrade, Kejt nije mogla da zadrži suze.

 - Garantujem vam da će ovo biti noć za plakanje - rekla je Kejt u svom govoru. 

 

Ostavite komentar