Showtime > Celebrity

NIŠTA nije uradila, prestani! Tejlor Svift VIKALA na OBEZBEĐENJE da bi odbranila obožavateljku

- Okej, ja sam ta devojka. Čovek nas je celu noć „smarao"- oglasila se devojka na TikToku

Autor: K1 info/24 sedam

15/05/2023 > 20:37

podeli vest:

NIŠTA nije uradila, prestani! Tejlor Svift VIKALA na OBEZBEĐENJE da bi odbranila obožavateljku
Foto: Tanjug/AP Photo/George Walker IV


Američka pevačica Tejlor Svift je tokom svog koncerta proteklog vikenda vikala na jednog člana obezbeđenja i to kako bi odbranila jednu obožavateljku. 

Naime, društvenim mrežama kruže video snimci s njenog nastupa, na kojima se može videti kako pevačica viče na izvesnog čoveka kada je videla da on gura nepoznatu devojku i njene prijatelje da se sklone sa ograde. 

- U redu je, ništa nije uradila, prestani! - govorila je Tejlor Svift.

Ona je u to vreme izvodila pesmu "Bad blood" i nijednu grešku nije napravila. 

Kejtlin Gebel je na TikToku otkrila da je ona devojka koja je bila u nevolji, te objasnila kroz šta je prolazila sve dok pevačica nije povisila ton.

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

- Okej, ja sam ta devojka. Čovek (iz obezbeđenja) nas je celu noć „smarao". Kad god bi bilo šta uradili (moji prijatelji i ja), on bi se okomio na nas. Tejlor je to primetila i nije joj se dopalo... Izveli su ga onda napolje, a nama su (od strane „Taylor Nation-a") ponuđene besplatne karte za idući šou - objasnila je ona, još uvek prilično zatečena. 

 

Ostavite komentar