Showtime > Celebrity

PORODILA SE Marija Mikić: Ponosni tata otkrio IME BEBE i objasnio ZAŠTO porodica nema SNAGE za proslavu

Porođaj naše pevačice protekao je u najboljem redu

Izvor: K1info

04/05/2023 > 18:02

podeli vest:

PORODILA SE Marija Mikić: Ponosni tata otkrio IME BEBE i objasnio ZAŠTO porodica nema SNAGE za proslavu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pop pevačica Marija Mikić rodila je naslednika kojem su roditelji dali ime Milija. Porođaj Marije Mikić protekao je u najboljem redu, prenose mediji, a mama i beba se super osećaju. Pevačicin verenik Jovan Pantić sa kojim pevačica ima ćerku Đurđu, koja će u junu napuniti godinu dana, nije krio sreću na društvenim mrežama što se ponovo ostvario u ulozi oca. 

- Postao sam otac jos jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti sto su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te - napisao je u opisu fotografije mame i bebe, a zatim se obratio pratiocima.

- Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već cemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju - dodao je on.

Marija  je iznenadila fanove kada je nekoliko meseci nakon porođaja saopštila da čeka drugo dete.

- Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! - poručila je pevačica.

Marija je ranije pričala o svojoj borbi za potomstvo, u kojoj joj je dva puta bilo slomljeno srce. Naime, ona je pre Đurđinog rođenja dva puta bila u drugom stanju i to je bio razlog što je želela da sakrije vest o trudnoći.

Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala – ispričala je ona tada.

 

Ostavite komentar