Showtime > Celebrity

Tom Kruz i Džoan Kolins PEVAĆE za KRALJA ČARLSA III na Krunidbenom koncertu

Objavljene su i nove slike Čarlsa i Kamile, koje je snimio Hugo Burnand, zvanični fotograf na njihovom venčanju 2005. godine

Izvor: K1info/Tanjug

30/04/2023 > 19:49

podeli vest:

Tom Kruz i Džoan Kolins PEVAĆE za KRALJA ČARLSA  III na Krunidbenom koncertu
Foto: Tanjug/AP


Holivudski glumac Tom Kruz i britanska glumica Džoan Kolins su poslednji u nizu zvezda koje će nastupiti na Krunidbenom koncertu 7. maja, saopšteno je iz Bakingemske palate.Kako je ranije najavljeno avanturista i TV voditelj Edvard Majkl "Ber" Grils i muzičar Tom Džons pridružiće im se u unapred snimljenim skečevima, u čast proslave krunisanja kralja i kraljice, prenosi BBC.

Objavljene su i nove slike Čarlsa i Kamile, koje je snimio Hugo Burnand, zvanični fotograf na njihovom venčanju 2005. godine. Na jednoj slici, par stoji zajedno dok poziraju u plavoj odeći, dok na druge dve sede odvojeno na plavim i zlatnim stolicama.

Koncert u nedelju, 7. maja održaće se u krugu zamka Vindzor pred  20.000 ljudi i biće emitovan na BBC televiziji i radiju.

Pored novih fotografija kralja i Kamile, prvi put je objavljena slika Čarlsa dok je bio student na Univerzitetu Kembridž.

Čarls je imao 18 godina kada je slika napravljena na njegovoj maturi u oktobru 1967, od kada se čuva u arhivi Triniti koledža.

Krunisanje kralja Čarlsa III održaće se u subotu 6. maja u Vestminsterskoj opatiji u Londonu.

 

Ostavite komentar