Showtime > Celebrity

Mnoge zvezde bi trebalo da UČE OD NJEGA: Kijanu Rivs priredio NEZABORAVAN DAN dečaku (9)

Simpatičan razgovor holivudske zvezde sa obožavaocem na potpisivanju stripa u Los Anđelesu oduševila je sve

Izvor: K1info

29/04/2023 > 10:39

podeli vest:

Mnoge zvezde bi trebalo da UČE OD NJEGA: Kijanu Rivs priredio NEZABORAVAN DAN dečaku (9)
Foto: tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File


Kijanu Rivs (58) važi za jednog od omiljenih holivudskih glumaca kojeg krasi ne samo briljantno glumačko umeće, već i plemenitost i humanost kada se svetla reflektora ugase. O njegovim divnim gestovima godinama se piše u medijima, a slavni glumac uvek iznova pokaže kakva je ljudska veličina.

Kijanu Rivs je u komunikaciji sa svojom publikom i obožavateljima uvek prizeman i kulturan, a najnoviji video snimak na kojem razgovara sa jednim dečakom oduševio je planetu.

Naime, na potpisivanju stripa u Los Anđelesu, glumcu je prišao devetogodišnji Noa. Mališan je rekao da mu je Kijanu omiljeni glumac na celom svetu. 

Zvezda franšize "Džon Vik" odgovorio je da je veoma srećan, te pitao mališana da li se seća Djuka Kabuma iz animiranog filma 'Priča o igračkama 4 iz 2019. godine, lika kome je pozajmio glas. Ushićeni dečak je odgovorio da mu je Djuk omiljeni lik, a Kijanu Rivs je tada počeo da ga imitira. 

Simpatičan razgovor holivudske zvezde sa dečakom oduševila je sve, a reči podrške samo su se nizali.

- Predivan je sa decom, šteta što nisu svi kao on - napisao je jedan fan.

- Prelepo je, Tako srdačan i učtiv, Jedan od retkih koji ostaje na zemlji, a postigao je toliku slavu - samo su neki od komentara. 

 

Ostavite komentar