Showtime > Celebrity

Nenad Okanović u JAVNOSTI sa suprugom: Zavoleli su se u SREDNJOJ ŠKOLI i imaju DVOJE DECE

Srpski glumac je otkrio i tajnu srećnog braka

Izvor: K1info

26/04/2023 > 19:46

podeli vest:

Nenad Okanović u JAVNOSTI sa suprugom: Zavoleli su se u SREDNJOJ ŠKOLI i imaju DVOJE DECE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Poznati glumac Nenad Okanović, koji se proslavio ulogom sina Dragana u hit seriji "Selo gori, a baba se češlja" pojavio se juče na jednom događaju u Beogradu u pratnji supruge Željane.

Par nije skidao osmeh sa lica, a neko vreme proveli su u ćaskanju sa glumicom Miljanom Gavrilović, što su fotoreporteri i zabeležili.

Inače, Nenad i Željana "plove" bračnim vodama već 19 godina, a kruna njihove ljubavi su sinovi Danilo i Trifun. Glumac je jedna od retkih ličnosti na našoj javnoj sceni koji  je pravu ljubav pronašao još u srednjoškolskim danima.

Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti – izjavio je svojevremeno glumac. 

 Kako je tada istakao, iako je ljubav neophodna, ona nije jedini važan faktor da bi jedan odnos opstao tako dugo.

I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak – istakao je Okanović.

Željana se, inače, ne eksponira u javnosti, a ponekad pravi društvo svom suprugu na javnim događajima, pa smo su se tako pre izvesnog vremena pojavili zajedno i na premijeri filma "Zaspanka za vojnike".

 

Ostavite komentar