Showtime > Celebrity

Hju Grant se pojavio na SASLUŠANJU u aferi PRISLUŠKIVANJA TELEFONA javnih ličnosti

Princ Hari je takođe tužio NGN za hakovanje telefona i pribavljanje privatnih podataka o njemu prevarom

Izvor: K1info

27/04/2023 > 14:05

podeli vest:

Hju Grant se pojavio na SASLUŠANJU u aferi PRISLUŠKIVANJA TELEFONA javnih ličnosti
Foto: Tanjug/James Manning/PA via AP


Holivudski glumac Hju Grant pojavio se danas u sudu Rolls Buildings u centralnom Londonu na završetku saslušanja zbog afere hakovanja mobilnih telefona od srtrane medija 

Tabloid The Sun i sada ugašeni News Group Newspapers (NGN) traže da budu odbačene tvrdnje princa Harija i glumca Hju Granta zbog navodnog nezakonitog prikupljanja informacija u tabloidu The Sun.

Vojvoda od Saseksa je "držao po strani" zbog navodnog hakovanja telefona od strane tabloida, koji je na taj način došao do poverljivih podataka o kraljevskoj pordici. 

NGN je predložio da slučaj bude odbačen, zajedno sa sličnom tvrdnjom Hju Granta na trodnevnom saslušanju u Londonu koje je počelo u utorak, tvrdeći da su obaveštenii prekasno. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file

 

Da podsetimo, Princ Hari tužio je News Group Newspapers (NGN) zbog navodnog nezakonitog prikupljanja informacija u dva njihova naslova, tvrdeći da su nezakonito pribavlili privatne podatake o njemu prevarom, kao i zbog toga što su na  taj način došli do broja socijalnog osiguranja njegove supruge Megan.

 

Ostavite komentar