Showtime > Celebrity

Posle GLASINA O RASKIDU, Megan Foks i Mašin Gan Keli UHVAĆENI NA PLAŽI, zaljubljeniji nego ikad

Megan Foks i Mašin Gan Keli uslikani su na Havajima, dva meseca posle glasina o raskidu.

Izvor: K1info

12/04/2023 > 10:59

podeli vest:

Posle GLASINA O RASKIDU, Megan Foks i Mašin Gan Keli UHVAĆENI NA PLAŽI, zaljubljeniji nego ikad
Foto: Youtube PrintScreen/Entertainment Tonight


Američka glumica Megan Foks (36) i američki muzičar Mašin Gan Keli (32) rešili su sve svoje nesuglasice, a paparaci su ih uslikali na odmoru na Havajima. 

Najkontroverzniji par na svetu je uslikan na plaži, a sve vreme tokom šetnje su se držali za ruke. Reper je u jednom trenutku na leđima nosio svoju verenicu.

Izvor blizak poznatom paru je nedavno izjavio da je sa njima sve ponovo u redu.

- Zvanično su opet zajedno nakon što su prebrodili težak period u svojoj vezi. Poslednjih nekoliko meseci im je bilo teško, ali otišli su na odmor da se malo oporave - navodi izvor i dodaje da su sada u boljim odnosima nego ikada pre.

Da podsetimo, početkom godine svetski mediji su pisali o navodnom raskidu njihove veridbe zbog reperove preljube. Kako su navodili mediji, Mašan Gan Keli je Megan imao je ljubavnu aferu sa gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu.

Kako je tada pisao Daily Mail paparaci su fotografisali glumicu i muzičara nakon što su izašli iz kancelarije bračnog savetnika u Kaliforniji.

Nakon vesti o raskidu nastala je prava drama na društvenim mrežama. Naime, Megan je tada objavljivala čudne fotografije koje je zatim i obrisala.

- Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI robote ili demone. Iako vas mrzim lišiti nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti ovu priču da umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada - poručila je Megan u objavi koja je kasnije nestala.

Inače, Megan Foks i Mašan Gan Keli su uplovili u vezu početkom 2020. godine, a verili su se u januaru 2022. godine. Od samog početka, privlačili su pažnju medija svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za pesmu 'Bloody Valentine' u kojem se moglo videti kako ga veže.

 

Ostavite komentar