Showtime > Celebrity

Met Dejmon otkrio u KAKVOM JE ODNOSU sa glumcem kojeg SMATRA NAJBOLJIM: Doživljavam ga kao MLAĐEG BRATA

Iako je u bogatoj filmskoj karijeri igrao sa praktično svim vodećim glumačkim imenima, on je kao najboljeg izdvojio Kejsija Afleka

Izvor: K1info

09/04/2023 > 22:43

podeli vest:

Met Dejmon otkrio u KAKVOM JE ODNOSU sa glumcem kojeg SMATRA NAJBOLJIM: Doživljavam ga kao MLAĐEG BRATA
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Od samog početka karijere, Met Dejmon je bio predodređen za uspeh. "Good Will Hunting" poslužio je kao odskočna daska o kojoj većina umetnika može samo da sanja, a Dejmon je potom radio sa nekim od najvećih imena u Holivudu - od Stivena Spilberga do Martina Skorsezea. Pored velikog komercijalnog uspeha koji imaju njegovi projekti, Dejmon je dobio i najprestižnija priznanja u filmskoj industriji.

Posle fascinantnog uspeha u filmu Ridlija Skota "The Last Duel" iz 2021. godine, Dejmon ima jednu od glavnih uloga u epskom ostvarenju "Oppenheimer" Kristofera Nolana koji je u fazi post-produkcije.

U nestrpljivo iščekivanom filmu, Dejmon će imati ulogu Leslija Gruvsa - pukovnika i rukovodioca "Projekta Menhetn", koji je doveo do stvaranja prve atomske bombe. Glumačka postava privukla je pažnju filmskih ljubitelja zbog velikog broja talentovanih glumaca, kao što su Kilijan Marfi, Robert Dauni Džunior i Geri Oldman, između mnogih drugih.

Ovo je Dejmonu omogućilo rad sa nekim od najboljih filmskih umetnika, što svaki glumac može samo da ceni. Ranije, dok je učestvovao u Reddit AMA (interaktivni intervju sa pitanjima-i-odgovorima na popularnoj platformi), zamoljen je da imenuje najvećeg glumca sa kojim je ikada radio.

Dok je Dejmonova lista preobimna i puna značajnih imena, on je izdvojio Kejsija Afleka, tvrdeći da je za njega divno iskustvo videti ga kako evoluira kao umetnik.

- To je zaista teško pitanje jer sam radio sa toliko zaista sjajnih ljudi, ljudi kojima se divim i sa kojima sam postao prijatelj. Odabir jednog bio bi zaista težak, ali moram da kažem, ako se vratim kroz svoju karijeru, Kejsi  Aflek jedan je od najboljih glumaca koje sam ikada video. Odrastajući sa njim, on je pet godina mlađi od mene i doživljavam ga kao mlađeg brata, gledao sam ga kako se razvija tokom godina i bilo je zaista zabavno - rekao je Dejmon.

On je citirao Aflekov srceparajući nastup u filmu "Manchester by the Sea", insistirajući da je to njegov najbolji performans.

- Postoji film koji sam producirao i koji je objavljen pod nazivom "Manchester by the Sea". Ponosan sam na njega kao i na sve one čiji sam bio deo. Režirao ga je Keni Lonergan, a Kejsi ima glavnu ulogu u tom filmu i apsolutno je briljantan. To je prelep mali film - kaže Dejmon.

Aflekova fantastična interpretacija depresivnog domara u "Mančesteru pored mora" zaista je izuzetna, posebno način na koji se nosi sa nemilosrdnim pejzažom tuge.

Dejmon se ponovo ujedinio sa Aflekom u Nolanovom "Openhajmeru", koji je uspeo da privuče velike zvezde filmske industrije, a pored već navedenih u filmu igraju i Emili Blant, Džoš Hartnet, Remi Malek, Kenet Brana i Florens Pju.

 

Ostavite komentar