Showtime > Celebrity

Baš joj DOBRO stoji: Žena koja NE STARI zablistala u VERSACE kampanji

Ne samo što je uspešna glumica, odlično se snašla i u svetu mode

Izvor: K1info/telegraf.rs

04/04/2023 > 12:21

podeli vest:

Baš joj DOBRO stoji: Žena koja NE STARI zablistala u VERSACE kampanji
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Američka glumica En Hatavej jedna je od najlepših u Holivudskom univerzumu. Mnogi su je okarakterisali kao ženu koja "ne stari".

Inače, bila je jedna od najplaćenijih glumica na svetu u 2015. godini, a njeni uspesi samo su se ređali. Osvojila je brojne nagrade, među kojima su Oskar za najbolju glumicu u sporednoj ulozi, Emi za udarne termine i Zlatni globus. Njeni filmovi zaradili su 6,4 milijarde dolara širom sveta, a pojavila se na Forbsovoj listi 100 slavnih 2009. godine.

En je privukla pažnju na društevim mrežama, tako što je podelila je slike na svom Instagram profilu i pohvalila se saradnjom sa Versace brendom.

- Kada mi je brilijantna i talentovana Donetela prišla sa idejom za kampanju, podelila je sa mnom viziju o bezvremenskoj kolekciji sa trejdmarkom Versace edge. Rekla mi je da želi da kreira odevne komade koji nikad ne izlaze iz mode i mogu da se nose iznova i iznova - napisala je glumica.

Taj predlog se izgleda vrlo dopao glumici, jer se uklapa u njen klasičan, elegantan stil. Naime, holivudska diva je ponela dve kombinacije: kežual i šik elegantnu.

Prvo je možemo videti u tamnom džinsu i plišanom korsetu koji naglašava njen struk i dekolte, ogrnuta kožnim mantilom. Od aksesoara nosi kaiš  napravljen od istog materijala kao i kaput, sa velikom zlatnom kopčom.

Blaga šminka i razbarušena kosa daju celom autifutu dodatno ležeran, pomalo vamp izgled.

Da podsetimo, pre nešto manje od mesec dana En Hatavej se pojavila i na prezentaciji Versace kolekcije za jesen/zimu. Revija je bila održana 9. marta 2023.godine u Pacific Design Center u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji.

A glumica je svojim izgledom i odevenom kombinacijom privukla pažnju mnogih. Skromna, a opet pompezna, crna kombinacija istakla je figuru poznate glumice.

I zaista, njoj bi mogle da pozavide i mnogo mlađe devojke.

 

 

 

Ostavite komentar