Showtime > Celebrity

Džulija Roberts U TV EMISIJI SAZNALA da se NJEN ČUKUNDEDA zapravo NIJE PREZIVAO ROBERTS

Njen čukundeda Vilis Roberts preminuo je čitavu deceniju pre nego što je čukunbaka Roda Satl Roberts rodila njenog pradedu Džona

Izvor: K1info

14/01/2023 > 22:31

podeli vest:

Džulija Roberts U TV EMISIJI SAZNALA da se NJEN ČUKUNDEDA zapravo NIJE PREZIVAO ROBERTS
Foto: Youtube PrintScreen/Ancestry


Ne tako davno, internet je preplavila činjenica da je ikona građanskih prava Martin Luter King platio bolnički račun za rođenje Džulije Roberts.

Naime, glumica je objasnila da su se Martin Luter King i njegova supruga, Koreta Skot King, pobrinuli za bolničke troškove koje njeni roditelji nsiu mogli da plate.

Roberts je rekla da su njeni roditelji u Atlanti držali školu koja se zvala "Glumačka i spisateljska radionica". Jednog dana je Koreta Skot King nazvala glumičinu majku i pitala da li njena deca mogu da idu u ovu školu jer im je bilo teško da nađu mesto koje bi prihvatilo decu aktiviste.

Majka je rekla da mogu i tako je započelo prijateljstvo između lidera građanskih prava i Voltera i Beti Lu Roberts.

Foto: Herman Hiller / New York World-Telegram & Sun, Public domain, via Wikimedia Commons

Martin Luter King i Koreta Skot King

Ali sada stižu vesti da postoji velika tajna u porodici zvezde "Ulaznica za raj".

U epizodi serije PBS "Finding Your Roots" sa Henrijem Luisom Gejtsom Mlađim, Džuliji Roberts je otkriveno da ona zapravo nije u srodstvu sa svojim navodnim čukundedom Vilisom Robertsom.

Gejts je sa Oskarom nagrađenom glumicom podelio saznanje da je čukundeda Roberts zapravo umro više od decenije pre nego što je rođen njen pradeda Džon, sin njene čukunbabe Rode Satl Roberts, 1800-ih.

- Ali, oh, čekaj, zar ja nisam Roberts? - upitala je glumica.

Gejts je objasnio da su pomoću DNK uspeli da povežu Roberts i njenog rođaka sa čovekom po imenu Henri Mekdonald Mičel Mlađi, koji je bio njen biološki čukundeda.

- Dakle mi smo Mičelovi? - upitala je Gejtsa.

- Ti si Džulija Mičel. Biološki, vi niste Roberts - odgovorio je voditelj.

- Vau - zaprepastila se Džulija Roberts. - Da li mi je glava još stoji pravo? Da li gledam u tebe?

Foto: Youtube PrintScreen

 

Prema istraživanju koje su Gejts i njegov tim uradili, Mičel je bio oženjen i imao je šestoro dece, a njegova majka je živela četiri kuće dalje od Rode Satl Roberts.

- S jedne strane sam zaista zbunjena. Ovo je fascinantno - priznala je Džulija Roberts i nastavila.

- A s druge strane, postoji, znate, deo mene koji, kada se oporavim od šoka, još uvek može da veruje da je moja porodica zapravo moja porodica. I više mi se dopada prezime Roberts.

 

Ostavite komentar