Priče > Sudbine

Tina Tarner se emotivnom objavom OPROSTILA OD SINA RONIJA, koji je iznenada preminuo u 62. godini

Roni Tarner je preminuo 8. decembra u Los Anđelesu, a TMZ je javio da je imao teškoća sa disanjem i da je preminuo "van svoje kuće"

Izvor: K1info/index.hr

10/12/2022 > 17:31

podeli vest:

Tina Tarner se emotivnom objavom OPROSTILA OD SINA RONIJA, koji je iznenada preminuo u 62. godini
Foto: Instagram/afida_turner


"Roni, prerano si napustio ovaj svet. U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj voljeni sine", stoji u opisu objave 83-godišnje pevačice.

Njeni obožavaoci poslali su joj poruke podrške u komentarima. "Toliko te volim, sada bih te zagrlila najjače. Žao mi je", "Nadživela svoju decu", "Molimo se da nađeš mir", "Srce mi se slama zbog tebe", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Roni je bio drugo dete pevačice, koje je dobila sa Ajkom Tarnerom. Tina Tarner imala je još sina Krega sa saksofonistom Rejmondom Hilom, ali i on je preminuo 2018. godine u 59. godini. Uz Krega i Ronija, usvojila je i Ajkove sinove Ajka Mlađeg i Majkla.

"Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. jula 2018., rekla sam poslednje zbogom svom sinu Kregu Rejmondu Tarneru kada sam se sa porodicom i prijateljima okupila da pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moje dete", napisala je Tina kada je Kreg preminuo.

Podsećamo, Roni Tarner je preminuo 8. decembra u Los Anđelesu. TMZ je javio da je Roni imao teškoća sa disanjem i da je preminuo "van svoje kuće". Izvori iz policije rekli su da su primili poziv od osobe koja je rekla da Roni teško diše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Odmah je pozvana i hitna pomoć, a do njihovog dolaska prolaznici su oživljavali sina Tine Tarner. Hitna pomoć je po dolasku proglasila smrt 62-godišnjaka, a tačan uzrok još uvek nije poznat, ali zna se da je Roni godinama vodio bitku s rakom.

Povodom njegove smrti oglasila se i njegova supruga Afida, podelivši njihove zajedničke fotografije. "Dala sam sve od sebe. Ovaj put nisam mogla da te spasem", napisala je. Dodala je da je on bio njen najbolji prijatelj i nazvala ga pravim anđelom.

 

Ostavite komentar