Priče > Sudbine

Kralj Čarls PUŠTEN IZ BOLNICE! BEZ NJE nije mogao ni na OPERACIJU, a evo gde se sada nalazi

Kralj Čarls se sada nalazi na kućnom lečenju

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

29/01/2024 > 16:22

podeli vest:

Kralj Čarls PUŠTEN IZ BOLNICE! BEZ NJE nije mogao ni na OPERACIJU, a evo gde se sada nalazi
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino


Nakon trodnevnog boravka, Kralj Čarls je napustio londonsku kliniku gde je bio hospitalizovan zbog problema s uvećanom prostatom. Kako prenose strani mediji, kraljica Kamila bila je uz njega svakodnevno, tokom ovog perioda podrške i brinula je o Čarlsu.

Kralj je primljen u bolnicu u petak nakon što je prilikom rutinske kontrole 17. januara otkriven problem sa prostatom. Brza reakcija i medicinska intervencija obezbedile su mu neophodnu negu tokom protekla tri dana. On se sada nalazi u Palati na kućnom lečenju.

Foto: Tanjug/AP/ Joe Giddens

 

Ova bolnica je nedavno bila poprište i oporavka princeze Kejt nakon njenog nedavnog hirurškog zahvata na abdomenu. Odluka da Kralj Čarls i princeza Kejt dele istu bolnicu izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

U međuvremenu, Kensingtonska palata je danas objavila da je princeza Kejt puštena na kućno lečenje, što je dodatno umirilo zabrinute pristalice britanske kraljevske porodice.

Kralj Čarls, kao dugogodišnji naslednik britanskog prestola, privukao je pažnju javnosti, a oporavak na kućnom lečenju sada je tema razgovora širom zemlje.

Ostavite komentar