Priče > Sudbine

LAUŠEVIĆ je bio i ostao njen "OFICIR SA RUŽOM": Ksenija Pajić o svojoj PRVOJ GLAVNOJ ULOZI koja joj je OBELEŽILA ŽIVOT

Glumica je u emisiji "Uranak" na K1 televiziji probudila svoja sećanja sa snimanje kultnog filma

Izvor: K1info

16/11/2023 > 11:32

podeli vest:

LAUŠEVIĆ je bio i ostao njen "OFICIR SA RUŽOM": Ksenija Pajić o svojoj PRVOJ GLAVNOJ ULOZI koja joj je OBELEŽILA ŽIVOT
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Prošlo je više od trideset i pet godina otkako je Ksenija Pajić s Lauševićem glumila u kultnom filmu "Oficir s ružom“. Njoj je to bilo prva glavna uloga na filmu.

Glumica je u emisiji "Uranak" na K1 televiziji probudila svoja sećanja sa snimanje ovog kultnog filma i saradnju sa velikim Žarkom Lauševićem. 

- Ja sam imala sreću da je on bio moj partner u ovom ostvarenju. Zapravo, taj film je obeležio, na neki način, i mene i njega u našim karijerama. Kada se setim "Oficira" uvek bih pomislila na Žarka, tako da je on meni bio uvek, ceo život, blizu srca, kao i ja njemu. Snimanje filma je bilo veoma intezivno, uzbudljivo... Žarko je bio tada mlad glumac, ali je istovremeno bio vrlo zreo. Već tada je bio kompletna glumačka ličnost. Zaigran, duhovit, a kao partner veoma nežan i pažljiv, nenametljiv, sa nekim mudrim opaskama i idejama. Sa njim sam se osećala vlo sigurno, što mi puno značilo. Smejali smo se i radili. Bio je profesionalac, marljiv, vredan. Za njega me vežu samo lepa sećanja i to će tako zauvek ostati - ispričala je glumica u emisiji "Uranak" na K1 televiziji. 

Ona je ispričala da su oni bili svesvni kakav film snimaju, ali ne zbog političkog konteksta, već zbog same priče.

- Kad se nešto dobro radi, glumac uvek ima predosećaj da će ispasti nešto dobro i veliko. Mi mso znali da radimo jedan dobar film koji će ostati zabeležen. Žarkov odlazak je veliki gubitak - dodala je glumica.


 

Ostavite komentar