Priče > Sudbine

U Zagrebu IZNENADA PREMINULA VODITELJKA i bivša rijaliti zvezda SLAĐANA PETRUŠIĆ

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica preminula je usled srčanog zastoja

Izvor: K1info/mondo.rs

14/04/2023 > 09:16

podeli vest:

U Zagrebu IZNENADA PREMINULA VODITELJKA i bivša rijaliti zvezda SLAĐANA PETRUŠIĆ
Foto: Instagram petrusicsladjana


Slađana Petrušić, bivša rijaliti učesnica i voditeljka Parova, preminula je sinoć 20.30 časova.

Kako piše na Instagramu petrusicsladjana, nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto posle 12 časova njeno stanje se pogoršalo. Ona je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja, navodi portal Happy televizije.

 

Po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls.

Ona je, kako dalje prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata, nije uspeo. Slađana Petrušić preminula je oko 20.30 časova. Ovim povodom, na njenom Instagram profilu oglasila se i porodica.

Foto: Youtube PrintScreen/ D&D Slađane Petrušić

 

"Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!", stoji na njenom Instagramu.

 

Ostavite komentar