Priče > Sudbine

Fudbaler Mančester junajteda OSLOBOĐEN optužbi za silovanje: Na SUDU nisu pomogli ni SNIMCI kao dokaz

Nešto više od godinu dana posle privođenja, mladi igrač "crvenih đavola"

Izvor: K1info

02/02/2023 > 17:58

podeli vest:

Fudbaler Mančester junajteda OSLOBOĐEN optužbi za silovanje: Na SUDU nisu pomogli ni SNIMCI kao dokaz
Foto: Printscreen/Youtube/GBNews


Mladi fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud (21), posle godinu dana, oslobođen je optužbi za pokušaj silovanja, napad i pretnju ubistvom. Grinvud je iz pritvora pušten još prošlog oktobra, uz plaćenu kauciju, a sada britanski mediji javljaju i da je oslobođen svih optužbi.

Grinvud je potom u novembru bio pred sudijama zbog pomenutih strašnih dela, a tužilaštvo je posle skoro četiri meseca donelo odluku da odbaci sve moguće optužbe protiv njega.

- Ključni svedoci su se povukli, a novi materijal koji smo dobili jasno nam stavlja do znanja da nema više realnih izgleda kako bi Grinvuda osudili. Dužni smo da obustavimo istragu, a odluku smo objasnili svim stranama - izjavio je portparol Tužilaštva.

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud priveden je krajem prošlog januara zbog optužbi da je pretukao i silovao devojku. Ubrzo je osvanuo i audio snimak tog događaja na kojem se jasno čuje da je jedan od najvećih talenata evropskog fudbala užasnim gestom ugrozio karijeru, ali još bitnije poslao stravičnu poruku, ako se cela priča dokaže.

Ovaj momak je takođe saslušan zbog sumnje da je devojci pretio ubistvom, a u policiji je tada saopšteno da nastavlju istragu na osnovu materijalnih dokaza o fizičkom nasilju.

Grinvud je prvobitno uhapšen, a zatim i pušten uz kauciju.

Srašne fotografije i audio-snimak

Devojka o kojoj je reč fotografijama je pokazala krvarenja i modrice navodeći kako ih je naneo Mejson Grinvud, da bi isplivao i audio snimak u kom se čuje kako fudbaler od devojke traži da imaju intimni odnos, prema pisanju stranih medija i još uvek sudski nedokazano.

Deo razgovora na audio snimku:

Muški glas: Harijet, podigni noge. Podigni svoje je*ene noge!

Ženski glas: Ne, ne želim da imamo se*s.

Muški glas: Je*e mi se šta ti želiš.

Ženski glas: Prestani da stavljaš svoj penis blizu mene, ne želim da imam se*s sa tobom.

Muški glas: Nije me briga da li želiš da imaš je*eni se*s sa mnom. Da li me čuješ?

 

Ostavite komentar