Priče > Sudbine

Poznata glumica preminula u 45. godini, od 2020. borila se sa kancerom

Eni Veršing bila je poznata po ulogama u serijama "24", "Timeless", "The Vampire Diaries"...

Izvor: K1info

30/01/2023 > 00:42

podeli vest:

Poznata glumica preminula u 45. godini, od 2020. borila se sa kancerom
Foto: The Vampire Diaries promo


Glumica Eni Veršing preminula je u 45. godini, piše Daily Mail. Od 2020. borila se sa opakom bolešću.

Eni Veršing bila je američka glumica poznata po ulozi FBI agenta Rene Voker u TV seriji "24" i pozajmljivanju glasa liku Tes u video-igri "The last of us", kao i po ulogama u televizijskoj priči "Timeless" i seriji "Bosch".

Njena najzapaženija rola je u "The Vampire Diaries", a sa velikim ushićenjem najavljivalo se 2021. godine da će glumiti u drugoj sezoni serije "Picard".

Bila je prepoznatljiva i po zanimljivom stilu sa crvenog tepiha. Poslednji put pojavila se u javnosti u avgustu prošle godine na premijeri "The Prom" u Los Anđelesu. Bila je u društvu supruga, glumca Stivena Fula sa kojim je dobila dvojicu sinova.

Eni Veršing bi 28. marta napunila 46 godina. Pratilo ju je na Instagramu oko 210.000 ljudi, a poslednji put se na ovoj društvenoj mreži oglasila pre pet meseci.

 

 

Prikazivala je na Instagramu detalje sa snimanja, zanimljive momente sa kolegama i male detalje svog svakodnevnog života.

Glumica Džeri Rajan oglasila se večeras na Instagramu povodom tužne vesti: "Kakva lepa, jarka svetlost izgubljena je danas. Tako sam srećna što sam imala šansu da radim i glumim sa neverovatnom Eni. Srce mi se slama zbog njene prekrasne porodice i svih koji su imali sreću da je poznaju. RIP, prelepa Eni".

 

 

 

 

 

Ostavite komentar