Priče > Reportaža

Za boravak na Zlatiboru ne treba vam VREĆA PARA: Auto-kamp povoljnim cenama i ponudom privlači i STRANE GOSTE

Ima i nešto ležajeva u 10 soba na istoj lokaciji

Izvor: K1info/RINA

Autor: Milena Gačević

14/04/2024 > 21:45

podeli vest:

Za boravak na Zlatiboru ne treba vam VREĆA PARA: Auto-kamp povoljnim cenama i ponudom privlači i STRANE GOSTE
Foto: TO Zlatibor


Prepoznat po svojim prirodnim lepotama, ali i brojnim sadržajima Zatibor je već decenijama ucrtan na mapi brojnih turista iz Evrope i sveta. Poslednjih godina naročito popularan je auto-kamp u kom konstatno raste broj posetilaca, pa je tako u odnosu na prethodnu zabeležen rast od čak 63,37 odsto.

- Kamp Zlatibor se sastoji od 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za tri zvezdice. Smešten je pored magistralnog puta Beograd – Crnogorsko primorje i udaljen je 230km od Beograda, 240km od Podgorice i 185km od Sarajeva - kažu za RINU u Turističkoj organizaciji.

Foto: TO Zlatibor

 

Prošle sezone zapažen je veći broj individualnih poseta, dok su kamp posetile i organizovane grupe.

Sve češći su gosti iz Holandije, Velike Britanije, Poljske...

Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u kamp „Zlatibor“ stiglo je iz Holandije, dok su kamp već tradicionalno posetili i gosti iz Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.

Takođe na nemačkom tržištu beležimo rast i u smislu dolaska novih posetilaca kampa, ali i u smislu povratka starih gostiju – saznaje RINA u Turističkoj organizaciji Zlatibor, u kojoj se nadaju da će ove godine biti rekordna poseta kampu.

 

 

- Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom. Pored kamp jedinica, gostima su na raspolaganju i 22 ležaja u 10 soba. Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama - dodaju u TO Zlatibor.

Cene u kampu su veoma pristojne, ali zavise od toga šta ko od kampera želi da ima u kampu, od broja osoba, da li je u pitanju kamp prikolica, ili auto-kuća.
 

Ostavite komentar