Priče > Reportaža

Miladin poseduje NEVIDLJIVU SILU: Na njega se LEPE čepovi i poklopci, a komšiluk leči

Kada otkrio da ima bioenergiju njegova trošna kuća postala je prava seoska ordinacija

Izvor: K1info/RINA

22/01/2023 > 18:31

podeli vest:

Miladin poseduje NEVIDLJIVU SILU: Na njega se LEPE čepovi i poklopci, a komšiluk leči
Foto: RINA


U selu Gospođinci, koje se nalazi na teritoriji opštine Žabalj, živi najpoznatiji je seoski lekar u tom kraju. Miladin Filipović kaže da poseduje bioenergiju, a to potvrđuju i njegovi pacijenti.

Onog momenta kada je otkrio da se na njega lepi sve, od čepova do šerpi i poklopaca, njegova trošna kuća postala je ordincija ispred koje su redovi onih koji čekaju na pregled.

- Da imam bioenegriju saznao sam pre nekoliko godina sasvim slučajno dok sam vežbao u teretani. Čep od flaše je odskočio i zalepio se meni na ruku. Moj drug je ušao na internet da vidi kako je to moguće i pronašao da se radi o bioenergiji - rekao je Miladin Filipović.

- Probao sam i druge predmete koji su se isto tako lepili svuda po meni, na šta mi je on rekao da se sa mnom nešto dešava - rekao je Miladin.

Kako bi se uverio da je sa njim sve uredu, otišao je na posmatranje i preglede kod stručnih lica, koji su se posle Miladinove demonstracije, kako kaže, potvrdili da on zaista poseduje bioenergiju.

- Doktorka Jelisaveta je primakla ruku, ali me nije dodirivala i pokušavala da oseti tu energiju i rekla da ja imam veliku količinu te nevidljive sile, kako je ona to osetila meni ni do danas nije jasno - rekao je on.

- Kada sam preko odeće stavio ruku na njeno koleno osetila je toplotu i samo rekla ti imaš bioenergiju, nabavi knjigu i idi leči ljude kako god znaš i umeš - rekao je on.

Sa saznanjem da je njegovo telo bogato bioenergijom krenuo je u čitanje literature o tome, a kasnije na nagovor komšija odlučio da im pomogne. Kako kaže, bilo je tu uspeha i u lečenju kičme, glavobolja i drugih zdravstvenih problema.

- Ja ljudima kroz celo telo ubacujem pozitivnu energiju, a zvlačim onu negativnu. Nju ne smem da dopustim da uđe skroz u mene već samo do lakta, a kada dođe taj trenutak ja suprotnom rukom tresem i izbacujem je vani - rekao je on.

On ističe da pored sposobnosti da pomaže drugima pomoću bio energije, ima moć da vidi auru.

- Volim da kažem da mi je to od Boga dar i ja to ne naplaćujem i za to mi je svedok celo selo. Čak i sveštenici su mi rekli, da ako si nešto od Boga dobio, i što mi je dato treba dati i drugima - rekao je Miladin.

 

 

 

Ostavite komentar