Priče > Društvo

PEVAČ Sloba Radanović izazvao incident u školi u Beogradu: UPAO u učionicu i vikao na DECU KOJA SU SE PRESTRAVILA!

Tim povodom oglasilo se i Ministarstvo prosvete

Izvor: K1info/telegraf.rs

03/04/2024 > 17:28

podeli vest:

PEVAČ Sloba Radanović izazvao incident u školi u Beogradu: UPAO u učionicu i vikao na DECU KOJA SU SE PRESTRAVILA!
Foto: ATA Images


Posle tvrdnji majke jednog učenika iz Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ u naselju Višnjička Banja, da je pevač Sloba Radanović krajem marta ove godine "upao" u školu i izazvao incident, oglasilo se Ministartvo prosvete.

Naime, majka tog đaka je izjavila juče da je Radanović vikao i pretio deci zbog sina svoje supruge iz prvog braka.

Kako ističu, oni su obavešteni o incidentu koji se dogodio, kao i da je škola reagovala na pojedinačnu situaciju, a da Ministarstvo prosvete prati postupanje čelnika škole.

- Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će prati postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole - napisali su iz Ministarstva za "Blic".

Podsetimo, majka jednog učenika za "Novu" je ispričala da pevača niko nije legitimisao pri ulasku u školu.

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može - rekla je majka đaka koji ide u odeljenje sa Radanovićevim posinkom.

Ona je dodala da su deca ovu scenu ispričala svojim roditeljima.

- Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - tvrdi majka učenika.

Ostavite komentar