Showtime > Celebrity

Dragana Mirković se UKLJUČILA u potragu za malom DANKOM: Angažovan i PRIVATNI DETEKTIV, otkrila SVE detalje

Prema poslednjim informacijama, mala Danka je, navodno, viđena u Beču

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

02/04/2024 > 14:14

podeli vest:

Dragana Mirković se UKLJUČILA u potragu za malom DANKOM: Angažovan i PRIVATNI DETEKTIV, otkrila SVE detalje
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Folk zvezda Dragana Mirković usred porodične drame, budući da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, uključila se i potragu nestale devojčice (2) iz Banjskog polja Danke Ilić.

Mala Danka je, navodno, nedavno viđena sa dve Rumunke u Beču, te su se tamošnji nadležni ograni uključili u potragu devojčice. Međutim, u potragu se uključila i folk zvezda Dragana Mirković. 

Nakon što je putem društvenih mreža apelovala na ljude iz Beča da pomognu da se nađe Danka Ilić, angažovan je i privatni detektiv kako bi se pronašla nestala devojčica.

Foto: K1info/MUP RS/google maps

 

- Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv - rekla je Dragana.

- U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - objasnila je Dragana.

- Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući - zaključila je Dragana za "Telegraf.rs".

Ostavite komentar