Priče > Biznis

Danas je DAN OTVORENIH VRATA ZA PREDUZETNICE u Privrednoj komori Srbije

Učestvuju predstavnice sekcija za žensko i omladinsko preduzetništvo PKS, Parlamenta preduzetnika PKS i vlasnice malih i srednjih preduzeća

Izvor: K1info

30/08/2023 > 08:21

podeli vest:

Danas je DAN OTVORENIH VRATA ZA PREDUZETNICE u Privrednoj komori Srbije
Foto: Shutterstock


Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) organizuje danas godišnji skup "Dan otvorenih vrata za preduzetnice".

Na tom stručnom skupu biće predstavljen Program podsticaja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žensko preduzetništvo u 2023. godini, Inicijativa za formiranje regionalnog Saveta poslovnh žena Srbije i Crne Gore, pokrenuta u Podgorici, kao i projekat "Ona je vredna i bez nje ne vredi".

Obratiće se predsednik PKS Marko Čadež, direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić, pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović, pokrajinski sekretar za privredu i turizam Vojvodine Nenad Ivanišević, direktor Sektora za kredite i garancije Fonda za razvoj Srbije Jasna Dobrisavljević i državni sekretar u Ministarstvu privrede Milan Čukić, najavljeno je iz PKS.

U Danu otvorenih vrata učestvuju predstavnice sekcija za žensko i omladinsko preduzetništvo PKS, Parlamenta preduzetnika PKS i vlasnice malih i srednjih preduzeća.

Ostavite komentar