Priče > Biznis

Minacord Media se oglasila posle LAŽNIH INFORMACIJA: K1 TV ne prestaje s radom, spremamo novu sezonu, NAJBOLJU DO SADA

Kao i u poslednje dve godine, produkcija je na letnjoj pauzi, tokom koje se radi na pripremi jesenje sezone, saopštila je Minacord Media

Izvor: K1info

23/07/2023 > 13:40

podeli vest:

Minacord Media se oglasila posle LAŽNIH INFORMACIJA: K1 TV ne prestaje s radom, spremamo novu sezonu, NAJBOLJU DO SADA
Foto: K1info


Povodom proizvoljnih i neargumentovanih tvrdnji pojedinih medija da K1 televizija prestaje sa radom, na ove insinuacije je saopštenjem odgovorila Minacord Media, kao vlasnik jedne od najboljih i najprofesionalnijih kablovskih televizija u Srbiji.

Saopštenje Minacord Media prenosimo u celosti:

"Minacord Media u svojoj vlasničkoj strukturi ima 3 televizije i, kao deo grupacije, i Tanjug TV.

K1 kao kablovska televizija na dnevnom nivou proizvodi oko 10 sati programa uživo radnim danom, a 11 vikendom, što na mesečnom nivou iznosi više od 300 sati, a na godišnjem, kada se tome dodaju i specijalne emisije, skoro 4.000 sati originalnog, autorskog programa uživo. Takav kapacitet ne poseduje ni jedan TV kanal kablovske strukture u Srbiji.

Foto: K1 promo

 

Kao i u poslednje dve godine, produkcija je na letnjoj pauzi, tokom koje se, pored odmora, radi i  na pripremi nove jesenje sezone, najsadržajnije do sada.

Ovom prilikom apelujemo na sve portale koji se u ovim letnjim danima bave insinuacijama da K1 TV "prestaje sa radom", da to više ne čine, već da, objavljivanjem istinitih i proverenih informacija, poštuju svoje čitaoce, kao što K1 TV poštuje svoje gledaoce", navodi se u saopštenju Minacord Media.

Ostavite komentar

Ana

Pa kakva ste vi kablovska kad već od juna meseca ste prestali sa programom jutarnjim i KEc na 11..vas letnji odmor je 4 meseca ukoliko kreneta sa programom u sept..interesantno je videti ko to finansira.

23.07.2023 15:09