Priče > Biznis

Počeo SAJAM turizma: Velika poseta i REDOVI već prvog dana

Cena pojedinačne ulaznice je 450, a parkinga po satu 200 dinara

Izvor: K1info

23/02/2023 > 11:25

podeli vest:

Počeo SAJAM turizma: Velika poseta i REDOVI već prvog dana
Foto: K1info


Počeo je Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca - Oprema u Beogradu, a već u prepodnevnim časovima zabeležena je velika poseta građana i redovi tokom kupovine ulaznica. 

Srbija sa Kinom, koja je partner ovogodišnjeg Sajma turizma, ima izvanredne partnerske odnose u privredi, kulturi i drugim oblastima, saopštio je Beogradski sajam.

Takođe, premijerno će se ove godine na sajmu predstaviti  Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Turistička organizacija Srbije u hali 4 

Srbija će svoje turističke adute predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma kroz autentične nastupe Turističke organizacije Srbije (TOS), Turističke organizacije Beograda (TOB), kao i učešće mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije.

Foto: K1info

 

Kako je navedeno, ovaj veliki sajamski događaj namenjen je profesionalcima iz svih sektora turističko-ugostiteljske privrede. 

Radno vreme i cena karata

Radno vreme Sajma turizma i Sajma hotelsko-ugostiteljske opreme od četvrtka do subote je od 10 do 19 časova, a u nedelju 26. februara od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, grupne (minimum osam osoba) 300, a poslovne ulaznice sa paketom pogodnosti 3.000 dinara. Cena parkinga po satu je 200 dinara.

 

Ostavite komentar