Priče > Biznis

PKS pozvala firme da POMOGNU Turskoj i Siriji

Donacije je moguće realizovati odmah putem onlajn platforme donacije.rs ili uplatom na račun Srpskog filantropskog foruma

Izvor: K1info/Tanjug

08/02/2023 > 13:50

podeli vest:

PKS pozvala firme da POMOGNU Turskoj i Siriji
Foto: Tanjug/AP Photo/Mustafa Karali


Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je kompanije, svoje članice, da se u skladu sa mogućnostima, uključe u humanitarnu akciju Srpskog filantropskog foruma za prikupljanja pomoći Turskoj i Siriji koje su pogođene razornim zemljotresom.

Akcija Srpskog filantropskog foruma je usmerena na obezbeđivanje hrane, vode i lekova, skloništa i privremenog smeštaja, podršku najmlađima i najugroženijima.

- Privreda Srbije u saradnji sa Srpskim filantropskim forumom uvek je reagovala u kriznim situacijama prikupljajući pomoć za ugrožene u Srbiji, regionu i šire tokom pandemije korona virusa i prirodnih katastrofa. Udružimo se i pokažimo solidarnost! - poručili su iz PKS-a.

Donacije je moguće realizovati odmah putem onlajn platforme donacije.rs ili uplatom na račun Srpskog filantropskog foruma 340- 11016593-88.

Podsetimo, zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale odneo preko 11.000 života u dve zemlje, a povredio i ostavio bez krova hiljade građana.

 

 

 

Ostavite komentar