Lifestyle > Zdravlje

Ne igrajte se - SUPLEMENTI NISU LEK: Evo kako dodaci ishrani STVARNO UTIČU na naše ZDRAVLJE

Funkcionalna hrana nam je potrebna tokom celog života, moramo da je unosimo, suplementi i antioksidanti dodatno jačaju naš imuni sistem

Izvor: K1info

Autor: K1info

17/10/2022 > 19:38

podeli vest:

Ne igrajte se - SUPLEMENTI NISU LEK: Evo kako dodaci ishrani STVARNO UTIČU na naše ZDRAVLJE
Foto: Pexels.com


Osnivač kompanije International Health Ivan Vajs jutros je na K1 televiziji u emisiji Uranak pričao o tome kako suplementi i antioksidanti zaista utiču na imuni sistem i otkrio šta su pokazala klinička istraživanja rađena na preparatu GE132+natural.

Foto: YouTube screenshot

 

- Svi mi svakoga dana proizvedemo 10 hiljada kancerogenih ćelija i to je najnormalnija stvar, jer ih naš imuni sistem prepozna i eliminiše. Suplementi i antioksidanti nisu lek, već prirodni dodatak funkcionalnoj hrani i jačaju naš imuni sistem - rekao je u Urnaku Ivan Vajs.

- Funkcionalna hrana nam je potrebna tokom celog života, moramo svaki dan da je unosimo jer ako nam je imuni sistem jak, nemamo problema i ako se razbolimo.

Vajs je napomenuo da su zvanična istraživanja dokazala kako preparat GE132+natural utiče na telo.

- GE132+natural pomaže našem imunom sistemu da se bori protiv virusa, štiti od dima, kafe, stresa, bakterija i zaraza. Na Medicinskom fakultetu u Skoplju pred kraj 2021. godine i početkom 2022. rađena su istraživanja na pacijentima koji su bili zaraženi kovid virusom. Zvaničnu studiju objavili su na vebsajtu Science Direct, a na tom sajtu uče profesori - rekao je Vajs za K1 televiziju i objasnio kako su rađena istraživanja.

- Pola pacijenata su bile žene, a pola muškarci i nisu bili vakcinisani. Parameteri su pokazali da su svi pacijenti koji su koristi naš preparat imali bolju kliničku sliku od onih koji nisu.

U pitanju je kombinacija petantioksidanta

- To su prirodni sastojsci koje najčećšće uzimamo kroz hranu:resveratol, sulforafan, matični mleč, ganoderma lucidum i likopen - ovi antioksisadnsi sinergično deluju na naš imuni sistem. Mi bismo trebali da dobijamo likopen iz paradajza, nažalost izmenjen je paradazj koji jedemo danas, pun je pesticida i antibiotika - rekao je Vajs i objasnio da su radili još jedno istraživanje

- Radili smo studije na to kako naš preparat utiče na kancer ćelije prostate, debelog creva i dojke i dobili smanjenje rasta kancerogenih ćelija i zato ljudi koji idu na hemoterapiju mnogo bolje podnose terapiju. Istraživanja je objavio PubMed, medicinska biblioteka u Americi.

 

 

 

Vajs je dodao za K1 televiziju da se nije razboleo od korone pored nenošenja maske i čestog putovanja, kao i da je najveći okidač stresa novac tokom razvoda braka.

 

 

 

 

Ostavite komentar