Lifestyle > Mozaik

Dečak REKLAMIRA garderobu za DEVOJČICE: Mama postavila SNIMAK na mreže, POČELE DA PLJUŠTE OSUDE

Kako mama tvrdi, dečak tokom snimanja nije bio zbunjen

Izvor: K1info/novosti.rs

06/03/2023 > 17:13

podeli vest:

Dečak REKLAMIRA garderobu za DEVOJČICE: Mama postavila SNIMAK na mreže, POČELE DA PLJUŠTE OSUDE
Foto: Instagram Printscreen/ebony_andthreeboysx


Oštru debatu na internetu izazvala je jedna mama,  pošto je dozvolila svom malom sinu da reklamira garderobu za devojčice.

Naime, Eboni je na TikToku podelila snimak na kom se vidi kako dečak pozira u kombinezonima sa biserima pošto je devojčica koja je trebalo to da uradi odustala od poziranja.

Dok je mama troje dece koja prati Eboni na mrežama bila oduševljena idejom i snimkom, dotle je bilo mnogo onih koji su smatrali da je Eboni preterala. Jedan od pratilaca napisao je kako će taj snimak dečaka osramotiti ili zbuniti.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate 😜 it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over 😅 #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

- Kad je tvoj sin toliko lep da završi kao model garderobe za devojčice - napisala je Eboni u naslovu drugog snimka.

U snimku koji traje 24 sekunde Eboni je podelila fotografije sa snimanja na kojima se vidi kako se anđeoski lep dečak smeši dok nosi cvetna odela i mašnicu u kosi.

- Hejteri će hejtovati. Ovo nije bilo planirano, ali devojčica je odustala od poziranja, pa je on preuzeo njen zadatak - napisala je ona.

Ona je, takođe, stala u odbranu svoje odluke da dozvoli dečaku da reklamira odeću za devojčice, tvrdeći da mališan tokom snimanja nije bio zbunjen.

U novom snimku zabeležila je svoje pitanje upućeno dečaku da li zna šta je - devojčica ili dečak, i on je odgovorio da je dečak.

- Nije zbunjen. On zna šta je. Bilo je to reklamno snimanje, a ne njegova svakodnevna odeća - napisala je ona.

 

 

 

Ostavite komentar