Lifestyle > Ljubav

Kada vam MUŠKARAC ŠALJE ove PORUKE - znači da je ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Poekad muškarci ne govore puno, ali njihove poruke pokazivaće upravo ono što prećutkuju

Izvor: K1info/b92.net

27/02/2023 > 21:47

podeli vest:

Kada vam MUŠKARAC ŠALJE ove PORUKE - znači da je ZALJUBLJEN DO UŠIJU
Foto: Pixabay.com


Muškarac neće uvek reći ono što misli jer se ponekad boji da bude direktan jer se boji da ne bude povređen.

Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to vam automatski govori da razmišlja o vama, samo vam to stavlja do znanja indirektnim putem.

Mogu da ti pomognem u tome

Muškarci vole kada ženi mogu da pomognu. Žele da se osećaju korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas. Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je zaista stalo ili ponekad za krajnji cilj.

Izgledaš sjajno

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite preterano da analizirate i nagađate što on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

Razgovarao sam sa mamom

Ako navede ime mame i kaže vam šta je razgovarao sa njom, on je ili vaš najbolji prijatelj ili mu se sviđate. Muškarce obično takve stvari ne dele s bilo kim, a i retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

Uznemiren sam/zabrinut

Ako muškarac priznaje da oseća neku emociju koja nije srećna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

Foto: Pixabay.com

 
Gde si? Šta radiš?

Postavlja vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno – ne uhodi vas.

Tako si seksi

Ako vam to muškarac govori, onda znajte da je to istina. Nemojte odmah pomišljati da je to rekao stotinama drugih žena pre vas.

Primetio sam da...

Ako vam kaže kako je primetio kada nešto radite, onda morate da znate da vas posmatra i prati ono što imate naviku da radite. On obraća ozbiljnu pažnju na to kakva ste osoba.

Nedostaješ mi

Nedostajete mu? Muškarci će retko to da kažu ako im zaista ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, sigurno ste ukrali njegovo srce.

Biću tu za tebe

Ako vam kaže da će biti tu za vas šta god da vam treba ili da će razgovarati sa vama bilo kad, onda on zaista želi da bude deo vašeg života i neće vas tako lako pustiti.

 

Ostavite komentar