Lifestyle > Horoskop

I JUPITER je krenuo na svoj RETROGRADNI put, a ova 4 ZNAKA MORAĆE dobro DA PRIPAZE šta rade

Septembar je astrološki vrlo interesantan mesec, jer čak šest planeta se kreće retrogradno

Autor: K1i info/ Zadovoljna.rs

07/09/2023 > 09:25

podeli vest:

I JUPITER je krenuo na svoj RETROGRADNI put, a ova 4 ZNAKA MORAĆE dobro DA PRIPAZE šta rade
Foto: Freepik.com


Sada se i Jupiter kreće retrogradno i to u tvrdoglavom znaku Bika, a ova retrogradnost trajaće prilično dugo, sve do 31. decembra. Nažalost, dobro ste pročitali.

A šta to tačno znači? Tokom vremena u kojem vam se čini da je sve van vaše kontrole, magični Jupiter nudi priliku da kanališete ravnotežu i obilje tokom svog kretanja unazad. 

Da biste maksimalno iskoristili potencijal ove srećne planete, razmislite o tome kako će retrogradni Jupiter u 2023. uticati na vaš horoskopski znak i postupite u skladu sa tim.

U astrologiji, Jupiter je blagotvorna planeta povezana sa srećom, obiljem i znanjem, testira naše granice i pomaže nam da se povežemo sa svrhom naše duše.

Ovan

Jupiter se stacionirati retrogradno početkom septembra u vašoj drugoj kući novca, imovine i vrednosti, što će podstaći period pregleda kako ste razvijali stabilnost oko svoje trenutne imovine. Možda ćete početi da razmatrate šta vam je potrebno u materijalističkom smislu i kako možete bolje osigurati te resurse.

Pažljivo pogledajte svoje trenutne navike potrošnje kako biste bili sigurni da ne živite previše iznad svojih mogućnosti. Vaši finansijski ciljevi sada bi se mogli početi menjati, posebno ako ste primetili da nisu usklađeni s vašim dugoročnim ciljevima za ovo područje vašeg života.

Savetuje se da ne preterujete sa svojim strastvenim osećanjima i hrabrim stavom prema drugima. Imate tendenciju da budete preterano takmičarski raspoloženi, čak idete toliko daleko da svoj lični rast vidite kao nešto što morate usavršiti. 

Vaše vatreno ponašanje može raditi protiv vas, pa ostanite mirni i pustite da stvari idu svojim tokom. Ovo je savršeno vreme da filtrirate stvari koje više ne donose vrednost vašem životu.

Blizanci

Dok je Jupiter retrogradan u vašoj 12. kući, pregledaćete i revidirati neka od unutrašnjih uverenja i istina koje ste sledili. Gradili ste neke snažne unutarnje filozofije poslednjih meseci, ali sada ćete biti podstaknuti da se vratite na iskustva koja su oblikovala vaše perspektive. 

Odlično je vreme za unutarnje promišljanje, naročito o navikama i postupcima kojima se bavite iza zatvorenih vrata. Prikladno bi bilo pomerati svoje lične granice. Vaša otvorenost i fleksibilnost biće od pomoći, jer će vam pomoći da izazovete ustaljene navike i proširite svoj pogled na svet.

Ponovo razmislite o svim negativnim stereotipima koje ste možda nenamerno podstakli i koji vas koče u ostvarivanju ciljeva. Vaša će prilagodljivost na kraju biti testirana jer treba da redefinišete granice trenutnih odnosa.

Retrogradni Jupiter mogao bi da vas zadržati dublje u vašim mislima nego inače. Dobro je vreme da usavršite magiju svoje podsvesti kako biste mogli da manifestujete stvari koje želite u materijalnom svetu. 

Možda biste želeli da istražite nove duhovne prakse ili ponovno proceniti ono što trenutno radite kako biste se osećali obnovljeno i napunjeno. Ostanite prizemljeni vođenjem dnevnika ili praktikovanjem svesnosti.

Škorpija

Razvoj događaja u vašim romantičnim vezama počinje da se revidirata početkom septembra, jer je Jupiter retrogradan u vašoj sedmoj kući. Doživeli ste dosta rasta u svojim intimnim vezama s drugima, a kako Jupiter postaje retrogradan, od vas će se tražiti da razmislite i revidirate neke od svojih nada i snova za vaša dugoročna partnerstva.

Ovo bi moglo biti vreme u kojem bi vaša vera u druge ljude mogla biti testirana, da vidite mogu li te dinamike zaista izdržati test vremena.

Od vašeg partnera do vaših kolega, retrogradni Jupiter uticaće na vaše najbliže veze. Moglo bi ovo biti dobro vreme za preispitivanje kvaliteta tih veza. Moguće je da i stari plamen ponovno izbije na površinu. Vreme odlučivanje koju vrednost ti odnosi dodaju vašem životu.

Usredsredite se i na svoju kreativnu stranu. Razmislite o novim načinima rešavanja problema na radnom mestu, posebno odnosa s nadređenima. Vežbajte da verujete drugima u radu i zatražite pomoć kada vam je potrebna.

Vodolija

Razvoj događaja koji ste doživeli u svojoj četvrtoj kući doma i porodice počeće da se revidiraju 4. septembra. Vreme je za potpunu transformaciju u domu – i figurativno i doslovno. Retrogradni Jupiter odlično je vreme da počnete identifikovati pukotine u vašem porodičnom životu koje je potrebno popraviti, bilo da se radi o obiteljskom odnosu ili doslovnoj pukotini u delu vašeg doma.

Poslednjih meseci zamišljali ste kako bi moglo izgledati sigurnije i mirnije stanište, a kako se retrogradnost bude odvijala, preispitivaćete načine na koje te snove pretvarate u stvarnost. Iako vaša vera može biti testirana tokom ovog razdoblja, biće vam jasno kako izgleda stabilno, prijatno okruženje iza zatvorenih vrata.

Vaše trenutno stanje iscrpljenosti može biti rezultat suočavanja s neprijatnim emocijama u poslednje vreme, prenosi Zadovoljna.rs.

Ostavite komentar