Lifestyle > Horoskop

Da li mislite da vas TERA MALER? Moguće je - ako ste rođeni u nekom od ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA

Ukoliko smatrate da vas često prati maler, pročitajte koji znaci zodijaka su "rođeni baksuzi" i da li ste baš vi među njima

Autor: K1 info/ nezavisne.com

01/09/2022 > 21:01

podeli vest:

Da li mislite da vas TERA MALER? Moguće je - ako ste rođeni u nekom od ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA
Foto: Freepik.com


Svi ponekad dođemo u situacije koje nisu baš lepe, ali nekim horoskopskim znacima se to dosta češće dešava ili se to njima samo čini.

Ukoliko mislite da vas često prati maler, pročitajte koji znaci zodijaka su "rođeni baksuzi" i da li ste i vi među njima.

Foto: Pixabay.com

 
Devica

Devica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvesti. Neće stati dok sve nije na svom mestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora biti besprekorno organizovano i na mestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto je to baš njima moralo da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

Foto: Pixabay.com

 
Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu videti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživi kao svoje.

Pošto je Vaga velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa.

Foto: Pixabay.com

 
Ribe

Ribe imaju svoju viziju sveta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i suoče se sa stvarnošću, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato često reaguju veoma burno, ponekad i neoračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivom situacijom, nije iznenađujuće ako pokušaju da je reše pod dejstvom alkohola jer se tako "lakše" suočavaju.

Ostavite komentar