Lifestyle > Gurmanlook

BARBIE PASTA "zaludela" je NET: Pogledajte RECEPT koji je sve oduševio

Pored toga što je lep na oko, ovo je jedan zdrav i ukusan obrok

Izvor: K1info

16/08/2023 > 17:47

podeli vest:

BARBIE PASTA "zaludela" je NET: Pogledajte RECEPT koji je sve oduševio
Foto: Youtube PrintScreen/ Sasha Blanc/ wikipedia


Barbimanija se vratila na velika vrata, a sve zahvaljujući filmu "Barbie", koji je za samo tri nedelje prikazivanja u bioskopima premašio zaradu od milijardu dolara od globalne prodaje karata.

I dok svaka devojčica mašta da bude kao barbika, Barbie trend "zaludeo" je skoro sve. Tako se, mnoge javne ličnosti mogu videti u pink garderobi, aktuelna je Barbie dijeta, čizburger sa pink sosom, pa čak Barbie botox. Začuđujuće je i da pojedinci žele da budu sahranjenu u Barbie kovčegu

Međutim, u poslednje vreme na društvenim mrežama je jako popularna Barbie pasta. Veoma se lako sprema, a sudeći i po komentarima na You Tube kanalu, čini se i da je veoma ukusna.

Sastojci:

Veća cvekla

 1 čen belog luka, ali u zavisnosti od ukusa može i više 

100 gr feta sira

80 gr jogurta

So

Biber

Pasta

Priprema:

Obarite cveklu, mada možete i da kupite već skuvanu. Obarite makarone. Cveklu i feta sir isecite na kocke i stavite u blender zajedno sa belim lukom, jogurtom i začinima. Blendirajte dok ne dobijete kompaktan sos. I nećete verovati kako je on lepe pink boje kada je gotov.

Pastu i sos sjedinite, ali ne zaboravite da dodate i malo vode u kojoj se kuvala testenina. Servirajte i ukrasite začinima po želji.

I ne samo da će obrok da vam bude lep na oko, nego ćete uživati u dobrom ukusu. A što je najbitnije Barbie pasta je zdrava hrana.

Prijatno!

Ostavite komentar