Kultura > Muzika

"Priče iz Depoa" Nikole Čuturila na VINILNOM IZDANJU, a sledi i SERIJA KONCERATA po Srbiji

Nikola Čuturilo održaće koncert u Beogradu 11. decembra, a za sada su najavljeni nastupi i u Čačku, Vranju i Paraćinu

Izvor: K1info

01/12/2022 > 14:12

podeli vest:

"Priče iz Depoa" Nikole Čuturila na VINILNOM IZDANJU, a sledi i SERIJA KONCERATA po Srbiji
Foto: Nebojša Babić


Beogradski rock autor, kompozitor, pevač i gitarista Nikola Čuturilo održaće koncert u novom gradskom koncertnom prostoru Zappa Bazi 11. decembra sa početkom u 21 čas. U decembru su dogovoreni koncerti i u drugim gradovima Srbije.

Uz sve to izlazi i vinilno izdanje albuma "Priče iz Depoa", proizvod saradnje između izdavačkih kuća Fidbox i Lampshade Media.

Posle koncertne promocije albuma 3. juna u Domu omladine Beograda, Nikola sa svojim bendom uživo se vraća u Beograd, ali kreće sa koncertnima aktivnostima i u drugim gradovima širom Srbije - za decembar mesec dogovoreni su koncerti u Čačku 10.12, Vranju 23.12 i Paraćinu 24.12. Uskoro će biti objavljeni i datumi ostalih gradova.

Pored susreta sa publikom uživo, Nikola aktivno radi i na drugim projektima.

Foto: Nebojša Babić

Nikola Čuturilo

Njegov sedmi studijski album "Priče iz Depoa", objavljen pre godinu dana, naišao je na sjajan prijem publike i kritičara.

- Radujem se izlasku albuma "Priče iz Depoa" na vinilu najmanje iz dva razloga - to će biti moja prva ploča posle 91. godine i drugo za vinil me vežu jake emocije. Osim što je u mojoj mladosti LP bio san svakog muzičara, to je danas u ovim godinama svakako svojevrsni simbol nekog lepšeg i srećnijeg vremena - kaže Nikola Čuturilo.

Karte za pomenuti koncert mogu se kupiti preko sajta tickets.rs, u Zappa Baru ( Kralja Petra 41) i na dan koncerta na ulazu kluba Zappa Baza.

 

Ostavite komentar