Kultura > Muzika

Na KOMEMORACIJI UBIJENOM REPERU Takeoffu, nastupili Džastin Biber, Kloi Bejli i Jolanda Adams

Član sastava Migos ubijen je iz vatrenog oružja 1. novembra u Hjustonu posle rasprave oko igre sa kockicama

Izvor: K1info

12/11/2022 > 09:36

podeli vest:

Na KOMEMORACIJI UBIJENOM REPERU Takeoffu, nastupili Džastin Biber, Kloi Bejli i Jolanda Adams
Foto: Youtube PrintScreen


Komemoracija ubijenom reperu poznatim pod umetničkim imenom Takeoff održana je u Atlanti, a njegov ispraćaj obeležilo je nekoliko emotivnih trenutaka - posebno govori članova porodice iz sastava Migos i repera Drejka.

Servis je počeo u popodnevnim časovima i trajao je nekoliko sati, a održan je u Stejt Farm Areni koja je bila prepuna ožalošćenih fanova, kao i poznatih ličnosti koje su radile sa reperom.

Džastin Biber, Kloi Bejli i Jolanda Adams nastupili su tokom ceremonije, a članovi porodice ubijenog repera - uključujući njegovu majku, brata i sestru - obratili su se okupljenima.

Bliski prijatelj Drejk govorio je o sjajnim danima koje su on i sastav Migos imali dok su zajedno bili na turneji. Uporedio je njihovo bratstvo sa čuvenom "Pacovskom družinom", koju su sačinjavali Frenk Sinatra, Din Martin, Semi Dejvis mlađi, Džoi Bišop i Piter Loford, uz koje je odrastao gledajući ih na TV-u.

Naravno, Offset i Quavo nisu govorili o Takeoffu kao svom kolegi iz benda Migos, već kao članu porodice. Njihovi govori, posebno Offsetov, rasplakali su prisutne.

Sve besplatne karte za događaj nestale su praktično istog trenutka, a prisutnima nije bilo dozvoljeno da koriste svoje mobilne koji su bili zaključani tokom službe.

Halu u kojoj igraju košarkaši Atlanta Hoksa osvetlio je veliki natpis na kome je pisalo "Slavimo život Takeoffa".

Podsetimo se, član sastava Migos, reper Takeoff, ubijen je iz vatrenog oružja 1. novembra u Hjustonu posle rasprave oko igre sa kockicama. Izvori iz policije navode da su do sada indentifikovane određene osobe, ali još nije došlo do hapšenja zbog ubistva 28-godišnjeg muzičara.

 

Ostavite komentar